Whale it's a tuna
Ägg från yttertavle, tonfisk från norska havet och ärtor från bjuv. Det är vad kvällens kulinariska resa bjuder på. Lyxigt värre. Som ni förstår är jag en exemplarisk kock. Det är inte alla som fixar att koka ägg, tina ärtor och öppna en konservburk på en och samma gång. Men det gör jag, som tur är. För det vart smarrigt.
Den här dagen har jag, förutom att ägnat mig åt avancerad kokkonst, typ bara mått lite intervall-illa. Fastän jag vet att det går över så hatar jag att må illa mest av typ allt. Jag har hellre någon slags massiv influensa än att vara illamående. Det går ju liksom att göra noll saker mot det. Sjukt dumt. Men nu hoppas vi på att tonfisken råder bot på det här eländet! Om inte för välmåendets skull så för kladdkakan jag bakade igårs skull.
Vad var vitsen med att baka den om den bara ska stå där helt oäten, liksom?
Idiotiskt.
Kommentarer
Trackback