En klassisk "Björn Ranelid gone bad"

/Albinokid.

Kräftfest!

Tjena tjena! It's me again. Årets kanske mest oproduktiva dag någonsin. Freaking love it!
Efter många timmars balkonghäng är jag glad och stekt. Mer sånt här tycker jag!
Realitycheck:
Men det var lätt värt det!


Nuså förstår vi varandra solen!

Jag känner mig som lite töntig när jag sitter på min balkong. Inte bara för att boende i husen mitt emot har fritt fram att stirra på mig om dom vill, utan för att halva stan kan stirra på mig om dom vill. Överdrift, samt att jag tror att dom flesta faktiskt har bättre för sig än att glo upp i skyn. Men jag har ju för fasiken utsikt ner till bågen (motsvarighet till Emils Mariannelund) och då får man lätt hybris. I'm the king of the world! På ett ungefär.
Skönt med dag med varaktigt solsken iallafall! Inte mig emot.

Thourzdag!

Tjänna!
Halva Sverige har sökt kurserna jag har sökt till hösten. Förra årets sökarantal var inte ens en fjärdedel av det totala i år. Happhapp. Det var väll onödigt! Men he bli väll bra det med tillslut.
Idag är en trött dag, precis som alla andra dagar. Men det gör ingenting för nu är helgen nära! Och jag är ledig! Ooop-oop! Länge sen det känts så välbehövligt som nu faktiskt! Två veckor i sträck går som bra men inte tre. Då funkar ju tametusan ingenting som det ska längre! Dumheter!
Och på tisdag är det första maj! Tänka sig. Maj låter trevligare än april. I maj har vädret dessutom ingenting att skylla sitt dåliga uppförande på. Tänk på det vädret!
Herrå!

You got mail!

Sms @ 07.00:
"Ett brev är nu inlämnat till posten och på väg till dig! Mvh Posten."

Oh my, tror jag dör av spänning och förväntan! Kan det vara en räkning tro?
Jag vet inte exakt varför dom kände att det här smset var nödvändigt att skicka. Alls. Är det tänkt som någon cliffhanger eller pikar dom på att jag väldigt sällan får brev och ville förbereda mig så jag inte dör av chocken när det väl sker?
Jag får väll lägga mig och sova under brevinkastet inatt helt enkelt och hoppas på att det inte är en brevbomb!
Godnatt!

"Jag underskattade din självinsikt!"

Det känns ju tragiskt att erkänna men jag har suttit med den förbaskade tentan sen halv tio imorse tills nu. Och jag är ändå inte klar. Håhå. Less. Det är som att nöten vägrar knäckas. Så jag ger mig för dagen och youtubar iställer.
Mycket bättre.
Jag gillar vanligtvis inte "recommended for you"-listan som ploppar upp på youtubes startsida. För det brukar vara skit. Men idag var det bra! Ja ojoj, himla bra! Han är säkert med på utelistan redan, jag har varit dålig på att uppdatera mig på senaste. Men det är himla kul!
Ja. Då var min kväll räddad kan man säga! 
Heppåer!

Global uppvärmning - ja tack!

Nu har det snöat i tvåhundra år och det slutade vara roligt i slutet av februari. Jag färdas med cykel och det är omöjligt. För det är en decimeter blötsnö på vägarna. Och jag blir irri(det är förresten helt okej att fortsätta ploga vägarna, alla ni som sysslar med sånt).
Det är nio dagar kvar och sen är det maj. Himlen spottar snö och det är snorkallt. Vad fan är problemet?
Och ja, jag tar vädret personligt. Jag bli så himla bitter.

Hejhej!

Bilden har inget med texten att göra. Han är bara där för att han är söt.
Det råder ingen bot på tröttheten i mitt huvud idag. Jag har tappat förmågan att tänka. Awsome!
Det råder ingen bot på mitt diskberg heller och där kan jag säga att jag verkligen inte begriper någonting. Jag diskade igår, efter att jag gjort mat. Jag bakade kladdkaka igårkväll och det är troligen boven i dramat. Även boven i dramat beach 2000-never-gonna-happen.
Men jag förstår fortfarande inte hur det kunde bli så himla mycket disk av det hela!
Wellwell. Bara å sätta igång med det hela!
Det är fredag idag förresten. Whaaat vad hände där, liksom? Himla snabbt tiden går. Och nu är det bara sju dagar kvar tills jag är ledig! YAY.
Det känns himla bra! Sju dagar går ju fort nu för tiden!

Han verkar då ha humor trots allt


krossa allt!

Mötte en överförfriskad människa on the way home inatt som tyckte det här med ålder var en svår nöt att knäcka.
"Helt ärligt nu, går du på högstadiet eller gymnasiet?"
Idag när jag såg mig själv i spegeln efter 10 timmars koma var min spontana fråga till mig själv "helt ärligt nu, är det du som är Marilyn Manson?"

Tyvärr var det bara jag. Eller tyvärr och tyvärr. Jag hade dött om Marilyn Manson helt plötsligt uppenbarat sig i mitt badrum. Så kul tycker jag inte att vi ska ha det!
Wellwell. Förutom att vara lite på lyset två kvällar i rad har jag ägnat påsken åt plugget. Det bästa av det bästa, kan man säga! Så nu ska jag återgå till läsningen tills jag somnar. Är som lite irri, för det blir alltid så himla stressigt hur man än bär sig åt.
Peace out.

Jesus died and God is gone missing

Har tydligen haft rubriken förut men nu är den ju mer passande ändå. Idag är det långfredag och om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte exakt vad som hände under påsken för herrans många år sedan, men jag har bestämt för mig att Jesus blev korsfäst och dog denna sorgens dag. Fast han började ju leva igen. Vanliga människor dör bara en gång.
Ja se där. Nu smög sig lite religion in här igen!
Än så länge har jag dock inte vigt mitt liv åt kristendomen. Idag tror jag på människan och ska sätta igång påskfirandet med att blanda mig en jävel och skala potatis.
Glad påsk!

Jag antar väll att jag får lov att bli religiös nu

Igår anropade jag den högre makten och bad om att bli skonad. Nu är jag skonad och befriad från mitt lidande. Inte helt vattentätt dock då jag under nattens gång inte fått backa bandet och återföds som en person utan visdomständer, för tandjäkeln sitter kvar. Men det kan jag ju leva med så länge jag slipper dö på köpet.
Wellwell. Life is good again!

Satan i gatan

Gud om du finns - skona mig från detta lidande. En del människor föds utan visdomständer så mitt förslag är att vi backar bandet och gör om mig till en sån. Typ nu ganska snart. Feber och huvudvärk + en papperstuss med bacardi i munnen. Papper och sprit smakar precis som papper och sprit. Ey okey. Det bedövar men man känner sig som en skåpsupare. Bättre idag än igår dock, trots allt gnäll. Det ger nog med sig snart!
Men annars är det bra! En massa plugg och sånt kul! Men det känns helt okej.
En dum grej är bara att jag måste söka någon utfyllnadskurs till hösten för att få ihop tiden. Vad det ska vara har jag inte riktigt kommit på än. Det känns som på gymnasiet när jag en termin bara kunde välja mellan styrketräning eller svetsteknik. Håhå. Nåväl det blir nog bra till slut!
Hej på er.

RSS 2.0