Men hallå, alltså visst ÄR 20 x 200 = 10?

Om någon sett min hjärna så vänligen kontakta mig. Saknar den lite.
Jag brukar sällan ha problem med att prata. Det har jag nu. Alltså jag har inga ord. Jag har ingenting att tillägga. Jag kan inte formulera mig. Jag kan inte koncentrera mig. Och när jag pratar har det vid iallafall åtta av tio fall blivit något helt annat än jag föreställt mig. Och jag påbörjar en mening och avslutar den i ett helt annat ämne. Eller så avslutar jag inte meningen alls för att jag har glömt vad jag pratar om. Alltså verkligen fett jäkla disträ.
 
Och jag har briljerat med matematisk frånvaro, bett om saker utan att nämna vad, frågat om saker utan att ställa frågan, städat i minst tjugo minuter med ett värdelöst men väldoftande "rengöringsmeddel" som visade sig vara just doftmedel. Promenerat halva vägen hem och insett att jag körde bil på vägen dit.
 
 
And so on. Och jag blir så irriterad på mig själv när det blir så här. Jag anstränger mig mitt hårdaste för att vara med i gamet men min hjärna har tydligen kastat in handduken för länge sen! Skandalöst och störigt. 
Den här helgen tar nog alla pris i mental frånvaro iallafall! Alltid något.
Jag hoppas att det släpper lite tills imorgon, vore inte helt dumt.
 
Godnatt.
/typ så.
 
 

Woody är bäst

Jag rensade ut mina gamla garderober igår. Tog bara lite drygt sex år för mig att ta tag i det.
Woodan hjälpte gladeligen till. Han förstod inte riktigt vad vi höll på med men han var lika glad för det!
 
Tröjan kändes konstigare att ha på sig än cyklopet. 
Märklig individ det där.
 

Jaha, så ni har annat att göra också?

Jag har ett takfönster som läcker. Jättepraktiskt. Idag kom det iallafall en snubbe och tittade på saken och jag tog givetvis tillfället i akt att visa honom runt en sväng. Jag har nämligen cirka en miljon grejer på min felanmälningslista som jag ja, samlar mod till att felanmäla. Jag tyckte det var himla trevligt att han kom när jag var hemma. Osäker på om han kände samma sak.
 
Jamen hej! Ja, ytterdörren är lite krånglig att stänga..Har tänkt ringa om det men.. ja.. Ja! Här är fönstret som är trasigt! Men du, när du lix är här kan du kanske kolla på en annan grej.. borde jag felanmäla det här? Det här då? Lugnt eller?
 
Ja. Lite dryg är jag men det gick på typ tio minuter allt som allt så.. ja. Bara lite dryg. Gissningsvis tar det mer än tio minuter att åtgärda saker och ting men ja. 
 
Känns bra iallafall.

Torschdak.

När man jobbar några dagar, och är ledig en dag innan man jobbar några dagar till, och man råkar jobba den där lediga dagen som skiljer "två veckor åt" - då blir veckan lång. Den tar liksom aldrig slut. Men imorgon är det fredag. Fredag den trettonde för att vara precis. Känns fint. För sen är jag så väldigt ledig och det känns så väldigt, väldigt trevligt! 
 
Nu kom jag på en annan ytterst trevlig grej med morgondagen. Jag får lön. Att fredag den trettonde på något vis skulle vara förknippat med elände köper jag icket!
Det känns som att det är imorgon det händer liksom! Ungefär som inför milleniumskiftet.. Om inte ännu större.
Är lika taggad som här nedan.
 
/sjukt osmickrande egentligen.

Hej hej intresseklubben!

Jag och de omtalade moonbootsen behövde förstärkning. Då skaffade vi det. Så kom igen nu då kylan!
KOM IGEN! Jag är så jävla redo nu. Hoppas jag iallafall. Ska börja omfamna vintern, utan att bli vit om foten och lila om tårna (true storry) (bildbevis bifogas ej pga äckligt).
 
Moonboots är för övrigt de varmaste skorna jag ägt, någonsin, dock nååågot osmidiga. Därav förstärkningsbehovet. Och här kommer de nya medlemmarna i min armé! 
 
*trumvirvel*
 
/Tack och förlåt fåret!

Snöskottning gör mig till Herkules (i fantasin)

Alltså det enda jag gjort idag är ju att skotta snö känns det som. Det är ju kul! Jag började lättsamt med balkongen. Och fortsatte ut på vägen för att se hur min lilla, lilla kompis klarat snöstormen. Visade sig att den inte syntes ens. På grund av snön dårå.
Så efter att ha skottat fram en liten, liten bil ur en stor, stor snöhög + plogvall modell kraftigare ringde jag min broder och frågade om han möjligen inte behövde en liten, liten bil i det hemska, hemska vädret.
 
Nejnej. För survivorman skulle minsann cykla till jobbet. Nåväl.
 
Men så ringde han för en stund sen och då hade cykellåset gett upp. Jamen då kommer jag dårå!
Ska bara skotta fram rallybilen igen. Något lättare den här gången. Kör iväg. Glider sidledes in i en snödriva. Kanonkul. Men det gick fint. Stod nästan still och tog mig därifrån. Glider vidare och gör det jag ska, kör hemåt. Kör fast i en kurva för där var det minsann djupsnö! Jamen det var ju oväntat - men jag hade ju spaden hehe. Så det gick väl efter lite skottning där med.
 
Och slutgiltigen. Ställa mig och skotta fram en parkeringsplats i 30 minuter. Jag har ju självutnämnt mig till fickparkeringsexpert, men djupsnö kändes som överkurs. Plus att ja, det liksom inte är något terrängfordon jag har att göra med. Alls.
 
Och nu är det en decimeter snö på balkongen igen.
Det är kul med vinter!
 
 

RSS 2.0