Också sjukt kul

 
 

Höhöhö

 

Du blir vad du äter.

Jag kan vara sämst i sverige på att uppdatera min blogg just nu. Jag vet om det. Jag vet inte varför.
Jag är så förbannat trött när jag kommer hem om kvällarna och några direkta intressen har jag icket längre. För att dra det långt. Nä, nog har jag intressen. Men jag har ingen ork för dom at the moment. Vill bara och enbart sova. Så länge he ba gå! Och det är länge, om man är som jag. 
 
Och som så många gånger förr har jag ont i tandjävlen sen typ en vecka tillbaka. Så bedrövligt ont att jag absolut kan tänka mig gå under kategorin "tablettmissbrukare". Mer än fingrarna på en hand om dagen i mer dagar än fingrarna på en hand. Blir lite sugen på lite paracetamol bara jag tänker på det! Hojojoj. Nä. Men imorgon får jag gå till tandläkaren igen. Sen blir det väll någon slags avvänjning från alvedon och ibumetin. Sen blir det bra.
 
Mina krämpor har liksom avlöst varandra sen den 25 augusti, ganska exakt. När ena grejen gick över kom nästa. Och när nästa grej gick över kom tanden. Herre jävla jösses låt mig ba va liksom!
 
Undra vad nästa grej blir. Har ju kvar blindtarmen än så kanske!
Nåväl. 
 
God afton.
//
 

Bränsle

Idag skulle jag tanka tänkte jag.
Först och främst råkade jag trycka i att jag ville betala i butiken, vilket jag typ aldrig gjort. Men började tanka och började tänka. Lämnar jag kvar bilen vid tanken eller kör jag bort den så någon annan kan tanka, medan jag betalar? Svävade iväg i mina tankar och beslöt mig för att lämna kvar bilen.
 
Och så sneglar jag upp på mätaren och tänker herre jävlar vad det drog iväg idag! Hur dyr har bensin blivit? Är det någon som har förstorat tanken på bilen eller vad är det frågan om?
Avbröt tankningen illa kvickt innan det spårade fullständigt och gick in på statoil för att lösa min skuld.
 
Precis när jag går fram till kassan kommer jag på att jag inte har någon aning om hur mycket pengar jag har på kortet, vilket jag meddelar kassakillen.
"Jag kanske måste föra över pengar. Men vi chansar på att det räcker!" Säger jag.
"Hehe.. ja det blev ju en riktig stortankning!" Säger kassa killen lite skämtsamt.
 
Och då svarar jag ju (såklart) att jag aldrig i mitt liv tankat för så här mycket förut! 
Han skrattar lite tveksamt och säger .. "ja.. Då blir det 68 kronor..."
 
Jag har alltså tankat typ 5 liter.
Haha alltså herre jösses vad jag är jobbig.
Det måste varit någon liten, liten marginal jag missade.
Kassakillen måste ju tänkt att jag hade lite, lite dålig verklighetsuppfattning.
Och halvkass ekonomi.
Och halvkass hjärna.
 
 

Fredag!

Fredag, fredag, fredag. Älskade fredag. När den är på riktigt och inte bara som en förklädd onsdag. En fredag och en ledig helg. Jösses vad skönt. Jag känner mig halv döende. Halskrupp och nästintill röstlös. Blir skönt att bara hålla käften i två dagar. Var ju sugen på att införskaffa mig en ny jacka i helgen men vettefan om jag orkar. Min gamla kombinerade höst- och vårjacka är dels sex år gammal och dels en aningen sliten. Vi börjar bli less på varandra kan man säga. Ungefär som jag och min hals.
 
Herrå!
Ej dagens bild. Så att säga. Inte ens lite.
 

För tio dagar sen

Låg jag här och svettades som en gris bakom en papperskorg med medelhavet några brännande steg bort. Ljuvligt. Ostressigt. Välbehag och glädje.
 
Nu sitter jag här med alla kläder jag har. Umeälven några kyliga kilometer bort. Hastigt och lustigt förkyld och inte alls särskilt euforisk. 
 
Verkligheten kom ifatt mig fastän jag nästan lyckats rymma. Flottiga, stressiga, omysiga verklighet.
Utmattad till det överjävligaste. Men imorgon är det en ny dag. Det blir nog bra. Hoppas jag. 
 
God natt.

RSS 2.0