Nu är jag här!

 
Efter fyra dagars ledighet tycker man att batterierna ska vara färdigladdade och redo för action igen. Allvarligt talat, hur sliten kan en människa bli? Människan i fråga har fortfarande inte fyllt 23 riktigt än, vilket bör tilläggas. Det senaste året ska ju ha kört skiten ur mig. Nä vet ni vad. Jag är sliten ikväll. Det kan vara värmen och det faktumet att jag fått i mig motsvarande sju andetag med syre. Resten är någon oklar fuktig substans som inte direkt gjort susen för ett redan ganska snurrigt huvud. Herre min get ett sånt sjå man kan ha!
 
Jag tvättade mitt hår med duschtvål ikväll och ställde in vattenkokaren i kylen. Det är error i hela systemet idag får jag nästan säga! Menmen! En god natts sömn borde fungera som en systemåterställning tycker jag. För så här kan vi ju inte ha det! Det blir ingen belåten av!
 
På tal om sömn så drömmer jag sjukt mycket hemska drömmar nu för tiden. Mystiskt. Inatt drömde jag att jag av någon outgrundlig anledning var lockbete för någon som sedan, pang boom, skulle avrättas på plats. Det var precis lika hemskt som det lät. Och enligt en egengooglad drömtydning betyder detta "regnväder". Kanske var det ett "lyckligt" sammanträffande eller så var det på grund av min dröm som det regnade idag. Ingen som vet. Så don't hate on me.
 
På återseende!
/yours truly

Lifes good / whale-whale-vin-vin-situation / klöver / bra

 
Tja!
 
Igår blev det lite ölspel. Eller bara för en. Vinspel för resterande. Det var kul! Det gick halvbra. Beroende på hur man ser det! Sen blidde det båten, igen. Måste ta en båten-paus nu tror jag. Kanske. Det är som trevligt där. Fast jag fryser hela tiden, men det går ändå!
 
Idag gör jag inte många knop. Sov rekordmånga timmar inatt men skulle ändå kunna somna om vilken sekund som helst. Oj så sliten man kan vara. Såhär på sin lediga dag och allt! Känns ju råskönt ändå. För då får man vara slö. 
 
Nu är det tbbt och juice som gäller. Alla tiders!
Herrå!

Pour myself a cup of ambitions

 
Hur jag ska orka vara vaken resten av den här dagen är en gåta. Förhoppningsvis håller det fina vädret i sig. Så jag kan spana på solen hela dagen. Då brukar jag bli pigg. Och så länge jag kan intala mig själv att jag är pigg så finns det hopp! Var så säkra. 
 
Trevlig helg!
 

Det blir en regnbåge helt enkelt

 
Jag får helt klart någon annans räkningar lite nu och då. Jag ser ingen annan logisk förklaring.
Råsander. Rosander. Påstranden. Påstranden kommer dock enbart i klassliste-form. But still.
 
 
Och på väg ner till stvättstugan möttes jag av en städerska. Hon sa "jag har precis skurat golven så det kan vara lite halt". Tur hon sa det för annars hade jag trott det blivit översvämning. Helt plaskblött. Miss Råsander tänkte att så här kan vi inte ha det, letade fram golvskrapan och styrde upp saker och ting i bassängen.
Då kom städerskan tillbaka för att hämta ett par kvarglömda nycklar, hon blev tvärvresig och sa "det där har jag redan gjort, det kommer torka av sig själv!".
 
Jag tror hon ljög, alternativt använde skrapan åt fel håll. Skaftet neråt.
Samt att det lär ta något dygn innan centimetersdjupt vatten självtorkar i en unken och fuktig tvättstuga. Men det är ju alltid kul att få lite expertisråd!
 
Vattnet försvann efter min skrapning iallafall. Eller så avdunstade det under tiden jag höll på.
Ingen som riktigt vet tror jag.
 
Heppåer!
 
 
 
 

Lemonlemon

 
Joråsåatte. Igår var en lång dag. Jag var ledig och då måste man göra på pricken allt, tydligen. Invigde dammsugaren skärde ut en matta till golvet i klädkammaren, skruvade upp lite grejer också. Jag har himla skojsigt i det lilla rummet! Diska och handla och organisera upp hemmet en aning. Himla skojiga grejer. 
 
Sen så skulle vi ut och svira, var planen. Men då verkade den planen inte bli av riktigt bli av, för vi blev så få. Men så blev det så ändå tillslut! Vi vart ju bara två men det var kul ändå! En kort men intensiv utgång. Hittade lite celebriteter på dansgolvet och sånt blir man ju helt till sig av. Såklart. Dom har så hög starquality dom där bb-deltagarna alltså! 
 
Idag har jag jobbat hela kvällen lång. Det ska jag göra imorgon också så nu borde jag sova för jag är ganska så trött.
Hejåhå!

You're breaking into separate parts!

 
Då är jag inne på den tredje dammsugaren. Jomenvisst. Papper och penna nu intresseklubben för här kommer storryn!
Den första var värdelös. Electrolux ergorapido. Tog ingen plats men fungerade inte som dammsugare. Den andra, den lila Hitachin, har varit min bästa vän lagom till garantin gick ut. Då korvade slangen upp sig. Den gick inte att laga med silvertejp = den är trasig. En ny slang till den modellen skulle kosta lika mycket som en ny dammsugare. Så jag köpte en ny dammsugare. Vi välkomnar därför en ny röd Electrolux ergospace! 
 
Och jag säger då det! Jäklar vilket sug! Det är nästan svårt att dammsuga mattor med den för den klamrar sig fast i allt. Fantastiskt! Och slangen är galet lång. Perfekt. 
Nu hade jag dock tänkt lugna mig på dammsugarfronten ett tag. För så himla kul tycker jag inte det är att dammsugarshoppa faktiskt!
 
Herrå!
 

Placebobakis

 
 
Tjenna!
 
I helgen har jag jobbat för ovanlighetens skull. Och av den anledningen försöker jag ta det piano om kvällarna och inte rangla hemåt allt för sent för då dör jag (tisdag var ett undantag kan man säga). Hur som haver. Jag var på båten igår och hade rackarns trevligt, drack en öl till maten och resten av kvällen var non-alcoholic och sängliggandes var jag strax efter tolv. Jorå. Crazy and wild!
 
Men, hur blir det? Precis! Det blir ironi, då den är som bäst! Inte direkt fysiskt toppskick if i say som så! Det gick ju men det tillhörde inte riktigt min plan att känna mig som ett vrak. Jag föredrar att vara topnotch. Imorgon kanske! Den som lever får se!
 
Det har hur som helst ändå varit en himla bra helg må jag säga! Hade man strukit placebon hade den varit top notch. Faktiskt. Och nu kommer the grande finale! 
Fettokväll med kalsongläge i soffan. OH YES! Det blir bra igen!
 
See yaaa!

Jamenjaaaa!

Lägg av ba!

Tittar på färg som torkar.

 
Jag använder mig av samma metod som vägarbetarna. River upp överallt samtidigt och avslutar allt med tre års försening. Ungefär. Jag har städat idag, igen. Överallt samtidigt. Under tiden passade jag även på att måla om en hylla till. Borra lite hål i väggen och i ett nyckelskåp. Diska och vända upp och ner på klädkammaren. Det går bra nu! Så jäkla på g! Nu är ordningen långt ifrån återställd men golven är sanerade, disken är diskad och nyckelskåpet sitter där det ska, och ordentligt den här gången!
 
Hyllan jag målade idag kan för övrigt vara mitt fulaste projekt någonsin. No kidding man! Färgen var halvtorr och seg. Tuggummikänsla. Det gick! Men inte jättebra. Skitsamma. Det går bra ändå! 
 
Nu vet jag inte riktigt var jag ska fortsätta. Jag har kört fast. Har tusen miljoner ideer men vet inte riktigt vars jag ska börja. Jobbigt när det blir så ändå! 
 
Aja. So long!

Helloooo sunshine!

 
 
 
Igår var jag tröttast i världen, tveklöst. Jag höll på att somna stående och dagen ville aldrig riktigt ta slut. 
I lördags jobbade jag och avslutade kvällen på båten. Himla trevligt! I Fredags vandrades det runt i Holmsund och Obbola. Främst Obbola. Nästan tre mil allt som allt. Rätt bra gjort i den stekande solen. Så hela helgen har varit himla bra faktiskt! Förutom igår då när jag som sagt var plågsamt trött! Tur den dagen är borta nu!
 
Idag är jag pigg som en spigg! Slog upp ögonen klockan åtta och blev glad av solen. Gick ut en sväng och höll på att svettas bort! Bra betyg. Snart ska jag jobba. Sen ska jag måla om en hylla! Det blir nog en bra dag idag!
 
Herrå!

Torsdag

 
Den här veckan har jag spanat in två stycker megakändisar. BigBrother-Lars och Youtube-William. Javisst. Vem behöver åka till Hollywood när man bor i Umeå? Nä, precis. Ingen. Starstruck.
Jag har även blivit välsignad av fader vår två gånger, via två av hans många språkrör då ofc. Jag måste vara ett hopplöst fall.
 
Jag måste dock passa på att ge Jehovas lite cred. Dom var här igår. Knackade på och ville checka hur min relation till Gud såg ut i dagsläget och om dom kanske kunde hjälpa mig bli hel som människa. Jag tänkte att tack men det går bra ändå. Sen efter dom gått så kastade dom ner sin lilla "inspirations"-broschyr i brevinkastet. Efter ett "Gud välsigne dig", såklart.
 
Sneaky. Då kunde jag ju inte hindra dom från att ge mig den.
1-0 till Jehovas.
 
Sen jag flyttade in till Umeå har jag haft besök av Jehovas, bibeltrogna vänner och pingstnissar säkert 900 gånger(typ). Vad är grejen? Och dom frågar alltid "har du tid en liten stund?".
Jag undrar egentligen mest hur dom har tid.
 
Mystik.

It's getting hot in here!


Ledig, ledig, ledig!

Tjenna!
 
Jag älskar min balkong. Jag har suttit där i hundra år och glott på folk som en gammal hök. Idag var det dessutom nästan cirkus på gatan. Väldigt uppskattat. En familj som skulle packa in sig i bilen och åka på semester, antar jag. De hade massa packning iallafall. Ojoj vad dom sprang ut och in.
 
"Mamma jag måste kissa. NU!"
"Oj vänta jag ska bara kolla om jag låste"
"Var är nu Erik? Följde han med in när du skulle kissa?"
"Jävlar jag glömde plånboken"
"Såg du om jag stängde kaffebryggaren?"
"MEN VARFÖR HAR DU LÄMNAT BALKONGDÖRRREN ÖPPEN FÖR?!"
"Mammaaa jag måste bajsa!"
 
 
Tjugo minuter senare var dom borta. Tråkigt för mig. Hade kunnat smygtitta på det där kaoset hela dagen tror jag. Det är som roande när man inte själv är inblandad.
 

What a great time to be alive!

 
 

En sunkig söndag i juli

 
Tjooobreeee!
 
Igår var jag hos Jessica som fyller år och åt en hel jäkla massa mat. Det var himlans trevligt får jag lov att säga! Annars har jag bara jobbat och sovit i helgen och ingenting annat har hänt så jag har inte så mycket att tillägga. Helt tom i huvudet! Kan dock säga att det har varit en så klibbig och äcklig dag idag. USCH. Jag hade nästan panik när jag kom hem för jag kände mig så sunkig. Jag var nog ganska sunkig också så det var inte bara en känsla. Kläderna liksom klistrade fast sig mot kroppen och det var alldeles kvavt här! Precis, panik.
 
Problemet är iallafall åtgärdat, ifall någon undrar!
 
Och ja, en liten fundering bara! Det är första juli idag och jag har inte fått ett endaste myggbett. Inte för att jag är speciellt upprörd över det men det är mystiskt! Jag har inte ens sett en mygga i år. Är inte det lite konstigt ändå? Dom brukar ju vara överallt i denna ljuva sommartid.

Såatte ja.
That's all for now!
BYEEE!

RSS 2.0