Vi har alla varit där

 
/stört kul.
 
Så, vars var vi? Midsommaren är firad. Och sen har jag jobbat. Punkt. Snart är det helg igen. Oop-oop! Idag kom solen och värmen tillbaka till min del av världen. Myspys. Hoppas den håller i sig till en dag då jag faktiskt kan uppskatta den på riktigt. En ledig dag, alltså. Vore inte dumt! Jag gillar ju solen! Men det vet vi ju redan.
 
Herrå!
 
 

Dela en coke med mig

Godkväll världen. It's me again. Idag är det dan' före dan' före dansa-runt-stången-dan'. Om jag räknar rätt. Midsommarafton alltså, för er som är lite bakom flötet.
Jag och unga fröken Ljung har krigat om färskpotatis och allt sånt där som hör till på Maxi. Good times. På väg hem från jobbet tidigare idag tycktes mina ögon skåda att 16 liter Coca-cola kunde införskaffas för en hunka utanför Coop. Vilket kap tänkte jag. Råkade skvallra om vad jag bevittnat när vi var på väg hem från färskpotatisens slagfält och vips så stog vi där. Utanför Coop. Jamen hur gick det till? Jag är ju en sån där som faktiskt nästan aldrig köper läsk. Nu har jag 16 liter fördelat på Coca-cola, Coca-cola light och Fanta.
 
Fanta-astiskt, kan man säga. 
 
 
Fredagsmyset är säkrat sommaren ut kan man också säga. 
Man kan säga himla mycket saker men det här var allt jag hade för idag.
Tack.

Plötsligt händer det!

 
Om ni bara visste hur jag spejat mig genom dryckeskylarna den senaste tiden. Och så plötsligt så bara uppenbarar den sig!
 
/Hur nöjd som helst.

En liten nattmacka på det då.

Jag tänkte som så att jag går ut med soporna. Och så gick inte dörren till soprummet att öppna. Sen gick den inte att stänga hur jag än bar mig åt. Förbannad på all världens jävulskap begav jag mig ut på en sväng in the midnightsun för att lugna nerverna en aning. Helt plötsligt var jag inne på Subway. Jamen hur gick det till? Jag hade ju inte ätit sen lunch och kände att nu när jag lix är här så kanske man borde ta tillfället i akt och dra hem en stadig italienare.
 
En italienare i världens bästa format dessutom. Pepperonikorv, salami och skinka. Man tror ju man drömmer.
Jag förstår på riktigt inte varför jag inte äter Italian BMT dagligen. Dygnet runt. Eller varför jag inte är oftare på Subway. Stört gött ju.
 
Svar ja, det var bara det jag ville ha sagt.
 
Herrå!

Lördag hela veckan, veckan.

 
Igår grillades det hos fröken Forsberg! Alla tiders. Jessica tog med sig en melon. Maten var god. Melonen med.
Inte en helt tokig fredagkväll inte! Tant som man är så kastade jag in handduken före klockan elva och herre jösses, jag har nog aldrig sovit så bra som jag gjorde inatt! Jag antar att lite klämdagar och en klunk melon eller två gör susen. Vinnande koncept helt enkelt.
 
Idag är det lördag, igen. Jag ligger i framstupa sidoläge i soffan och ser på vänner. Inte helt dumt. Kunde absolut varit värre iallafall. Imorgon tar helgen slut på riktigt. På måndag återgår alla till sina vanliga liv igen. Tack gode gud för det.
 
Hare!

Du gamla, du fria.

Jag hissar svenska flaggan i mitt huvud idag. Grattis Sverige! Eller vad man ska säga. Nationaldagen är ju bra för alla som drabbas av det här som kallas röda dagar. Klämdagar. Och allt sånt. Jag missunnar ingen lite ledighet! Skänk en tanke till alla sånna som mig ba! Som är lite mindre drabbade av sånt där trams, så att säga!
 
Ja herre min get. Om man skulle ta tag i nationalfirandet på riktigt nu då. Havregrynsgröt med världens äckligaste fiberrika havregryn toppat med lågkalori-varianten av äppelmos. Jag måste börja läsa på förpackningarna innan jag lägger ner dom i korgen tror jag. Äppelmoset kan jag leva med. Dom fiberrika havregrynen kan däremot vara det snuskigaste jag varit med om i mitt liv. Det smakar ju som bark. Smaskens!
 
Jaja. Jag köpte ju bara ett kilo..
Så det är väll bara att plocka fram bävern i mig och börja tugga!
 
Hare!

RSS 2.0