Walk in the park

 
Idag är det ett perfekt väder för att sitta i en snödriva och dricka varm choklad. Eller grilla korv. Eller ännu bättre, grilla parisare. Herre gud ett så fantastiskt väder det är för att grilla parisare! Med senap, rostad lök och en klick boston. Fantastiskt!
 
Vi grillade ingenting på våran promenad, men det är ju tanken som räknas. Hoppas att det är fint väder nästa helg också, för då kanske! Om Dennis förkylning går över någon himla gång så att han kan vara ute lite längre stunder igen! Vi hoppas på det, det är ju synd om honom och hans snoriga lilla näsa.
 
 
 

The return of the Ejlin

I veckan gjorde jag något storslaget. Jag plockade bort i stort sätt allting som satt utanpå kylskåpsdörren. Alltså ungefär 200 magneter kylskåpspoesi, julkort anno 2012 och elva miljoner kom-i-håg lappar. Jag läste någonstans att en ren kylskåpsdörr gör ett rent hem. Oklar källa på det, förmodligen något de kom fram till på pedanternas årsmöte. 
 
 
Jag vet inte om jag gillar förändringen än. Det ser väldigt vitt och naket ut, men jag förstår tanken. 
Whiteboarden får sitta kvar. Annars faller mitt liv samman tror jag. 
 
Att jag gör comeback genom att prata om min kylskåpsdörr efter en sisådär fem månaders tystnad förstår jag kan upplevas som lite märkligt. Men man måste ju börja någonstans.
 
Hare!
 
 

RSS 2.0