"Jag är också lite virrig"

Igårkväll satt jag och såg på efterlyst. Det handlade bland annat om några stackare som fått hembesök av två dårar. Programmet tog slut, jag filosoferade vidare och då händer det! Det knackar på dörren. Flera gånger. Med efterlyst färskt i minnet tänkte jag väldigt många saker efter varje knackning. Jag vred ändå om låset och tänkte att nu går jag nog min död till mötes. This is how it ends. Livet passerar i revy när jag öppnar dörren och där ute i trappen står min helt ofarliga granne och upplyser mig om att jag glömt nycklarna i dörren. IGEN.
 
Bild från någon av de fem tidigare senil-attackerna.
 

Toalettrutiner

Sen i fredags har jag tänkt så här "jag gör det imorgon, det borde räcka tills dess.."
Jag har haft tight om toapapper. Sådär tight som en halv rulle kan vara.
Den rullen har varsamt rullats och arkens användning har noggrant planerats. Jag bubblar ju vatten för glatta livet när jag är hemma om kvällarna och det vattnet resulterar ofta i på tok för många toalettbesök. True storry. 
Och jag har glömt handla papper varje dag, insett det när jag kommit hem och tänkt jag gör det imorgon och istället satt en gräns på en liter vatten per kväll. 
 
Nu har jag 18 rullar och ville bara berätta hur befriande det känns. Ville även berätta att förpackningen gick sönder på väg upp för trappen. Då ångrade jag lite att jag köpt just 18 rullar. Men jag fick fatt i dom och nu kan jag återgå till att hetsdricka bubbelvatten och kissa var femte minut. 
 
Med vänliga hälsningar
Livsnjutarn

Hej.

ASfint väder fast jobb hela dagen. Men skönt att veta att det iallafall kan bli varmt igen. Att jorden kommer ihåg den funktionen även här uppe liksom. Inte mig emot! Nu har jag suttit och sett ett program om valar i typ en timme utan att ens tänka mig för vad jag egentligen ser på. Jag tycker valar är lite obehagliga och ryser lite när killarna på teven hoppar ner och simmar med dom. Dom är ju så galet stora. Jag gillar egentligen inte sånt man inte ser. Typ 200tons fiskar under vattnet.
Och spöken.
 
Hejs.
 

Detox

Flytande påsk. Gick bra det. Långfredag hos Jessica med äggtoddy, must och ett pedagogiskt spel med djur/ett minnestest. Kanonkul. Hos Farmor med alla igår, och lite idag. Hemma ikväll. Jobba imorgon. Snart får jag börja äta mat som är mjuk som bomull. Jag har tjuvbörjat med snabbnudlar och omelett. Är inte det påskigt så säg!
 
Det jag är absolut sugnast på i hela världen är just nu chilikorv. Sju sorters kött. Det jag är absolut osugnast på i världen just nu är soppa. Jag mår nästan illa bara av tanken. Inflammerade tandkött, pågående rotfyllningar med fraktur-riskade tänder och sånt håller jag på med för den som undrar. Inte någon konstig diet. Eller jo, det har blivit en rätt konstig diet. Inte helt frivilligt dock. 
 
Men bättre det än att tanden går av. Lite så tänker jag.
 

Google vet allt om mig

Personligt anpassade reklamannonser. Alltid övervakad.
Eller ett svar på mitt rop efter hjälp? 
Internet lyssnar då minsann alltid!

Don't you worry 'bout a thing

 
Jag gjorde ju något slags tandreglerings/justerings/slipning/snittnings-grej för typ tre veckor sen. Jag var hos tandläkaren alltså. Då sa han så här "hör av dig om det inte gått över på en vecka". Och det gick ju över! Problemfritt liv i 14 dagar ungefär. Men nu jävlar har det hänt något. I veckan började det små-ila i tanden, och idag gör det så ont att jag inte vet vad som händer riktigt. Fast bara när jag äter och dricker "som tur är". 
Jag fattar inte. HUR kan det börja göra så här ont efter tre veckor? Brukar det bli så? Jag är ashungrig ju!
 
/Hej kom och hjälp mig

Här kan man va, här kan man va, här kan man va.

Idag är det onsdag och jag är så oändligt tacksam över att jag inte fick jobba mitt dubbelpass idag! Det börjar kännas i min hjärna att det blivit några extradagar på schemat sista tiden nämligen, och dessutom så är det ju hur skönt som helst att sluta halv två istället för klockan åtta. Extra plus över att jag bara förlorade två timmar. Totally worth it. Min hjärna får ju typ en hel dag åt återhämtning och energispar. Fint. 
 
Nu skulle jag dock behöva använda min hjärna till att typ dammsuga, diska, tvätta, städa, göra klart två tavlor, you name it. MEN DET ÄR JU SÅ SVÅRT att pilla tummen ur arslet när man är liksom. Trött? Slö? Medvetslös? 
Men måste man så måste man! Min lägenhet gör mig psykiskt illamående at the moment.
Ser ut som att WoW-Jocke, eller likvärdig person som ägnar all sin tid åt onlinespel bor här. En sån som bara dricker Jolt och inte är sådär jättebrydd om vad som händer/hur det ser ut IRL.
  
Min dansstil påminer för övrigt också rätt mycket om Taurons.
 
Herrå!

RSS 2.0