Iakttagen

Min soffa är typ 2,5 meter bred. Finns hur mycket plats som helst. Men det går bra att klämma in sig i hörnet mellan mig och armstödet också. Finns det hjärterum finns det stjärterum tycker Woody.
Sen kan man ju sätta sig ansikte mot ansikte också och bara tokstirra. Var ju ändå bara skit på teven så det föll sig liksom naturligt att vända ryggen mot.
Gissar jag.

Höhöhö

Bild snodd från aftonbladet. ElbolagsVD. Heter Wärme. Störtkul. Tycker jag.
 

Tisdag.

I mitt lilla hus gör dom något med taket. Byter ut, river, ändrar. Vet ej. Lever om iallafall. Sjukt praktiskt att bo närmast taket sånna gånger iallafall. Så att man kan följa med i dialogen dom har där uppe. Och hör allting lite extra bra. Och så vaknar man ju i tid eftersom dom börjar 07.00. Ser bara fördelar med det här.
 
Funderar på att langa upp en skurhink till dom och höra om dom inte skulle kunna ge mitt fönster en omgång när dom ändå håller på! Det är jättesmutsigt och dom är ju lix på taket redan! Vore ju BARA praktiskt.
Och så undrar jag ifall det inte hade varit enklare att göra vad dom nu gör innan snön kom. 
Känns som ett jobbigt jobb i snön.
 
Jag får nog klättra upp med skurhinken och ett frågeformulär. 

T.G.I.F!

 
Tjenare mannen! The Ovster här. 
 
Fredag vare här. Galet så skönt. GALET så skönt. Inte för att jag har några galna planer mer än att förhoppningsvis tvätta imorgon någon gång men ändå! Sjukt skönt att vara ledig. Är som en jäkla virrhöna. Och då har jag ändå tryckt i mig typ ett kilo torsk på två dagar. Trodde man skulle bli smart av fisk! Helgen kanske råder bot på virret annars. Låt oss hoppas på det! Annars kan jag äta mer fisk. Inte mig emot. Gillar fisk.
 
Ledighetsduschen är tagen och fredagsmyset kan därmed börja. Värt att nämnas är att jag duschar äver när jag inte är ledig. Det känns bara lite extra bra när jag vet att jag inte kommer vara smutsig, kladdig, flottig och ostig igen inom 12 timmar. Ja, lite beroende på vad jag gör imorgon dårå. Kanske får för mig att starta ett mejeri.
 
Man ska aldrig säga aldrig!
 
Trevlig helg.

Söndag


Jag är så glad idag för imorgon är det måndag och det betyder, förhoppningsvis, att jag är ledig. Woop. Älskar liksom känslan av att veta att jag, förhoppningsvis, kan sova hur länge som helst imorgon. Och att jag, förhoppningsvis, hinner med allt som jag inte pallar när jag är hemkommen och utslagen av livet själv. 
 
I kväll har jag firat med en dusch. Tillhör således människosläktet igen. Fräscht. Har dragit på mig farfarstofflorna och hela köret, parkerat mig i soffan och tryckt i mig typ ett ton godis. Mindre fräscht, men ack så trevligt. Mår pyttelite illa. Pyttelite. Övervägande positiv till situationen i sin helhet dock.
 
herrå.

Vinter, vinter, vinter

Egentligen vet jag inte om det är jag som är galet lättretlig eller om folk och saker i allmänhet blivit mer irriterande. Gissar på det sistnämnda. Alternativt så är det vinterns charm som åter gjort mig knäpp. Men att det bara beror på mig går jag då rakt inte med på. Måste ju skylla på något! 
 
Några månader kvar nu bara. Sen ger det med sig! HAHA.
Ska bara beta av en omgång eller två av magsjuka och kanske en liten influensa. Förutom att frysa och vara trött dygnet runt så är ju det två givna vinterfavoriter man inte får missa! Fantastiskt.
 
Jaja. Här är lite sånt jag tycker är skoj! För att liva upp stämningen.
 
Och sånt som roar mig om kvällarna. Sitter och skrattar för mig själv. Mitt hus är ju väldigt lyhört och jag tänker mig att mina grannar hör allt jag gör. Alltså att dom 21.00 hör ett argt bi förarga sig över ett tappat äpple och sedan 21.05 hör någon skratta som en häst konstant i fem minuter. Man kan ju tycka vad man vill men ett jämnt och stabilt humör har jag då iallafall!
 
 
 
Herrå.

Helgen måste ta slut

Nytt år. Känns precis lika som förra veckan faktiskt. Är glad att alla dom här mittiveckan helgerna är slut snart. Jag har ju absolut noll rutiner i mitt liv, men såna här veckor när det är helg och någon jäkla högtid varannan dag så blir mina icket rutingående veckor ännu mer orutinerade. Konstig mening men vad tusan. Det är ju en röd dag varannan dag. Trams! 
 
Det här året har jag so far sovit onaturligt mycket. Ungefär all min fritid har ägnats åt sömn. Förutom ikväll. Klockan är över tolv, ja hör och häpna! Snittar man 14 timmars sömn per dygn i fem dagar så blir man pigg till slut! Förhoppningsvis alltså.
 
Och imorgon är det långkalsongsmåndag. Skönt!! Det händer rätt regelbundet men skulle ändå inte vilja kalla det för en rutin, snarare en ovana. Behöver städa också. Ser ut som jag håller på att anlägga en sandlåda i hallen. Och som om någon släppt en bomb i övriga rum. Vet inte vem denna någon är dock. Någon som smugit sig in och saboterat medan jag var upptagen med att sova antar jag.

Herrå!
 

RSS 2.0