Sommardäcken på

Det har kommit hur mycket snö som helst. Det är hur kallt som helst. Jag har jobbat tretton timmar idag. Jag är kräkless och ogillar att April gör såhär. Det är så blött. Och så kallt. Och så vidrigt. På riktigt så sögs ungefär exakt alla positiva känslor ur mig idag. Kunde det inte ha spöregnat istället. Det hade funkat bättre. Det här är bara så himla dumt.
 
 

Pärlor och målarfärg

Jag är som halvless på att dra fram allt ur en garderob och stöka bort allt in i garderoben igen varje gång jag får ett kreativt flow. Det kreativa flowet dör i processen. Om jag var rik skulle jag lagt alla mina pengar på en lägenhet med ett typ kontor i. En liten ateljé tack. Det är väll inte mycket begärt heller!
 
Men nu är jag ju inte rik. Men! Jag har ett kreativt flow i mitt huvud och har kommit på en skitbra lösning på det hela. Jag har ju ett jättestort sovrum. Relativt stort iallafall. Lagom stort för att mina idéer ska gå att förverkliga.
Så jag har mätt, och jag har tänkt, och jag har googlat och jag har IKEAt, och mätt igen. 
 
Jag tror jag kommer kunna bygga in ett litet work space i mitt sleeping space. Tänk så fantastiskt att kunna ha garderobsbråtet lättåtkomligt. Och tänk så fantastiskt att kunna ta ett break och fortsätta senare utan att exakt hela vardagsrummet ser ut som en krigszon där emellan. Oj oj. Jag är peppad!
 
Jag vill fixa det nu, nu, nu - men ska suga på karamellen en liten stund till så jag inte kommer på en bättre idé typ imorgon. Det kan hända. Ska börja möblera om iallafall och se så att jag inte tänkt fel. Jag gör det ibland nämligen.
 
Det var det jag ville ha sagt idag. Tack för att ni lyssnade.
Hare!
 
Bild lånad från IKEA

RSS 2.0