Jesus flög till himlen och dagen blev röd

Torsdag, fredag, lördag eller söndag. Vem vet. Jag känner att det är fredag idag eftersom jag är ledig imorgon, och jag är aldrig ledig på fredagar. Fast jobbmässigt skulle det kunnat vara en söndag. I mitt hus låter det som en lördag. Enligt kalendern är det torsdag. Lurig dag idag för en konstant dagvill person. Imorgon ska jag till tandläkaren och dom sa jag skulle räkna med att vara där ett tag. Hoppas det betyder att det blir klart. Helt klart. Jag tjatar om tandis men snälla någon. Mitt liv kretsar (typ) runt att tugga långsamt på vänster sida. Inga hårda kakor. Kakmonstrets liv är utan mening. Knäckehäxan gråter blod. 
 
Och hoppas det inte gör lika ont som sist. Men det borde det inte göra. Jaja, morgondagens problem. 
Nu är det läggdags. Mina ögon vill inte vara med längre. 
 
Peace out.
 

Hej igen!

Oj vad det har varit mycket av ingenting egentligen. Jobb, sommarväder, pissväder, morsdag och annat sånt där som drar av dyrbar bloggtid. Hemskheter. Idag var en lång dag men ändå inte lika jobbig som igår. Då höll jag tamefan på att dö av sömnighet. Knepigt. Imorgon är det en ny lång dag. Sen borde jag städa som vanligt. På fredag är det tandläkardagen. Jag längtar, är nervös och vill inte egentligen. Sen är jag ledig. Fint väder välkomnas. John Blund också. 
 
Tack.
 

Solsting och köttfärs

 
Vad otroligt skönt väder det var igår! Jag var helt genomblöt av svett. How i love it!
Termometern gick sönder i värmen. För att den låg i solen. För att jag ville checka värmen. För att jag var glad. Tur i oturen att jag började jobba klockan tre igår, annars hade jag väll också gått sönder i solen. Fast det hade inte gjort något alls. 
Idag är det grått igen. Deppigt. Mycket deppigt. Men jag har varit ledig och sånt gör mig alltid glad ändå! Jag har sovit i tusen och en natt och lagat mat. Massvis med mat. Billigt-billigt med två kilo köttfärs med kort datum. Köttfärslimpa, köttfärssås och så klart det enda jag egentligen kan göra - pannbiff. Jag har en miljard matlådor i frysen. Aldrig mer hungrig. Typ. Ska bara komma ihåg att dom är där. I frysen. Och lära mig värma mat i mikron. Ganska dålig på det. Blir nog bra.
 
 

Björkar

Men naturligtvis är det ju pollen mina ögon har gnällt om! Jag har ju aldrig i mitt liv märkt av pollen förut, mer än att min cykelsadel brukar bli lite gul. Inflammationer är mer min grej liksom. Efter att ha väntat i tjugo minuter i "hej-kom-och-hjälp-mig" kön på apoteket fick jag, och många andra pollen debutanter hjälp med att hitta bot mot plågorna. Ögondroppar i mitt fall. Löving it. Nu har jag bara droppat tre gånger men märker ju redan att det kliar betydligt mindre. Blir ju så glad när jag fattar vad det beror på OCH att det finns något som botar det hela!
 
och en obefogad semesterbild. Något med pollen finns säkert där!
 

livet är en schlager

 
Vad snabbt den här helgen gick. Och vad länge eurovision håller på nu för tiden! Herre jösses, det var som att stiga upp ur draculas kista imorse. Men jag tog mig upp till ännu en fabulös söndag och nu i denna stund börjar det kännas som att jag kan tänka för egen maskin igen. Grymt. Annars har huvudet mest ägnat sig åt att inte kunna sluta upp med skönsången. UuUuUuUndo och Rise Like A Phoenix. Två mycket simpla melodier att tralla på. Repeat. Mina favoriter. Jag blir alltid så stolt när jag gissar rätt vinnare, haha. Två av tre rätt på top tre. Nederländerna hade jag liksom inte räknat med där. Förstår inte hur dom hamnade där heller. Kan ha varit tråkigaste låten jag hört i mitt liv. Typ. NÅVÄL. Det gick bra ändå tycker jag!
 
Imorgon är jag ledig och det känns som jag glömt något. Återstår att se om det stämmer.
Vilket det vanligtvis gör. Borde skaffa en kalender. Och komma ihåg att använda den.
 
Hejs!

Hej

 
Mina ögon har börjat med ovanan att klia något otroligt. Och ena ögat är alltid rött. Är det så jävligt att jag är allergisk mot min mascara månne? Eller har jag någon obotlig sjukdom kanske. Eller så kanske jag har bacillusker på själva mascaraborsten som jag dagligen(nästan)(nåja) smetar in i ögonen. Så kan det ju kanske vara! Hoppas på det eller det förstnämnda. Kanske ska slänga mascaran helt enkelt och se vad som händer. Vara au de naturel.
Naken. Exposed. Rädd. /M. Montazami.
Fast jag är inte så rädd. Ser bara lite extra trött ut.
Skrämmande. Overexposed. Trött. /Elin.
 
Vilket svammel! Men det är ju fredag. Det är trevligt. Jag har jobbat. Jobb imorgon med. Hela helgen faktiskt. Good times.  
 
Trevlig helg!
Tugg å svälj.

Arga stripsarn' goes Martin T. Igen.

Idag är det söndag och jag tänkte dammsuga men jag har hittat på annat istället. Vill mig minnas att jag höll på att få en mildare form av hjärnblödning när jag tapetserade tv-bänken. Men jag tror jag tycker det är kul att tapetsera och bli lite tokig. Allt som krävs är egentligen lite självdistans och trettioelva liter klister. Självdistans mest för att man måste kunna se det ur ett annat perspektiv när man håller tapetlängder på plats med hakan och fötterna medan man försöker dra ut bubblora och samtidigt har klister exakt överallt. Men man kan ju faktiskt duscha. Och jag trycker det blev rätt fab! Värt en hel söndag.

Före! (plus att det ska vara knoppar i mittenlådan också, blev ba lite ivrig)

Och efter!
(jag är fullt medveten om att det är vitt längst ner, blev för ivrig igen)
(och jag vet att det är sladd-kaos. Är för slarvig)

Hej kaos!

En list på en bänk i köket trillade av nyss och jag tänkte så här att jag hämtar superlimmet. Superlim är fantastiskt. Det klistrar som tusan. Bland annat kan min hand fastna i köksbänken, min matlåda fastna i köksbänken, min hand fastna i den trasiga listen och mitt finger fastna på limtuben.
 
Det är ju konstigt hur ett så litet ingrepp kan bli ett så stort projekt. Och hur mycket lim det ryms i en sån liten förpackning. Mycket märkligt. Listen är fortfarande lös. Jag göre imorgon istället.
 

RSS 2.0