Om man skulle hämta in granen nu då kanske

 
Japp, det är samma motiv varje gång för si jag ids då inte gå en meter längre ut än på balkongen. Det snöar igen. 
Har tänt en massa ljus och håller på att frosta av frysen! Jajjemen. Det är en bra sak med att det är iskallt ute! Frysen blir mer som en frys och mindre som en igloo. Bra!
 
Längtar lite efter att få ta in granen ändå. Det blir som så himla mycket mysigare. Men att ta in den i oktober är ju lite överpeppat ändå. Tycker jag.

I spy with my little eye

 
Nu börjar det smyga sig på igen. Det är då kallt. Kan jag lova. Om sex månader börjar det bli varmt igen. Längtar lite faktiskt. Ogillar ju som bekant att frysa. Jaja det går över! 
 
Idag är det helg och då blir ju medelsvensson lite sådär halvtokig. Speciellt när peningarna precis rullat in. Helt galet, det var kanske en miljard bilar på coopparkeringen. Förstår inte hur man ens orkar handla en löningshelg. Jag hade brutit ihop. Wellwell. Jag har då inte handlat. Jag har jobbat. Och som det har jobbats sen! Gick ju ba fint ändå!
 
Imorgon är en ny dag. Jag är lite taggad ändå! 
Hare gött!

Tanthelgen igen!

Fredag. Fem grader kallt och en ganska så intensiv dag får jag nästa säga. Tiden går då snabbt! Ikväll äter jag godis and thats all. Lär mest troligt somna på soffan även denna afton. Det har jag på fullaste allvar gjort hela veckan. Vet inte vad som händer men jag antar att jag inte märker när jag blir trött, utan går från klarvaken till sovandes på en halv sekund. Tur jag har vett nog att ställa väckarklockan direkt jag kommer hem iallafall. Sjukt tungt annars.
 
Jag tycker för övrigt att veckan har gått fort, tackar som frågar. Jag har två dagar att jobba klart innan jag får en minihelg dock. Men jag har en känsla av att dom också kommer gå ganska så fort faktiskt! Nåväl.
 
Tack för att ni kom.
Trevlig helg!
 

Frutt luppz

 
Ni vet den där känslan när man hatar frukost. Bokstavligen talat. Jag brukar må illa av att proppa magen med en massa knas på morgonen och jag ogillar generellt sätt att äta bara för ätandets skull. Så he bli ingen frulle i det här hushållet!
 
Meeen..!
 
Froot Loops, mina vänner, Froot Loops. Där har jag hittat svaret på frågan om hur man botar frukostsjukan. Det är säkert i samma nyttighetskategori som Kalaspuffar men vad tusan. Det är så galet gott. Så galet gott att jag tog ett kort och bloggade om det. I den klassen är det!
 
Så för alla morgonäcklade magar rekommenderar jag denna guldgruva och tillika kaloribomb. Passar även bra som ett aningens fiberrikare alternativ till lördagsgodiset! 
 
Ja. Jag gillare helt enkelt. 
Tack för mig!

Händerna upp i luften - pannan mot baren.

Helg ja. Intensivt. Jag-kommer-trilla och Jag-kan-inte-strika-en-pose nervositet. Tror inte jag trillade iallafall så det gick säkert bra. Vet inte säkert vad som hände faktiskt. Black out. Sen var jag dragqueen resten av kvällen och for på lite festligheter med lite co-workers. Alla tiders det och ingen farlig nervositet alls faktiskt, haha.
Idag har jag duschat i säkert två timmar, med femton hårinpackningar och en halv flaska balsam som sällskap. Hårets tjorvighet har varit något utav det brutalaste någonsin men nu tycker jag väll ändå det är ordnat!
 
-Så här ser jag alltid ut när jag är på scen. Sa Henke när jag sa att han var så snyggt svart. 
Det var ju visserligen sant men tyckte ju det var kul ändock. Rockstar'n!
 
Och så här ser jag ju då aldrig ut när jag är på scen. Faktiskt aldrig någonsin om jag ska vara ärlig. Hon var rädd att lösögonfransarna skulle bli "too much". Jag tyckte nästan den gränsen gick redan vid strassen. Men det är väll bara jag det!
 
Sen var jag väl för självupptagen eller nått för bilder från lördagkvällen har jag icket!
Nu ska tanta ta sig en powernap eller likvärdigt.
För hej och hå vad trött jag är. 
 
Som vanligt.

Allvarligt?

 
Kan någon vänligen berätta för mig varför det snöar? Det är mitten av oktober.
Ej okej. Skärpning vädret. Jag kommer dö om det blir vinter nu. Så enkelt är det med den saken!
 
Men annars så är det bra minsann. Jag ska baka chokladbollar. Då blir det ännu bättre! 
Herrå!

Måndag var det här.

 
Tjenna! Vet inte vad som händer men jag har varit vaken sedan 7.30 imorse. På min lediga dag! Det kändes helt enkelt som en bra tidpunkt att kicka igång dagen på. Samt att jag vaknade av att min urinblåsa varnade om explosion och kunde helt enkelt inte somna om igen! Spännande! 
 
Värt att nämnas är även att korsord börjar klättra farligt högt upp på listan över mina favoritsysselsättningar och att jag gått och lagt mig före klockan 23 i princip hela veckan. Jag har ätit både frukost lunch och middag tre dagar på raken och då jag vanligtvis äter ungefär 1,5 måltider per dag så är det ganska stort får jag säga.
 
Till veckan lär det dock bli ändring på den här galenskapen om jag förstår mitt schema rätt. Men inte nu för nu ska tant ner på stan och hänga på låsen med dom andra pensionärerna. Råtaggad!
 
Herrå!

En ledig fredag!

Igår fick jag en ny tand. "Det kommer gå bra, det är inget farligt" sa dom flesta. Det gick ju bra. Men det gjorde ondare än jag hade föreställt mig. Och då hade jag faktiskt föreställt mig ganska mycket ont. Men det gick ju bra ändå. Nu har jag en fin tand igen. Det är bra!  Och skräpet jag hade i mitt öga hela dagen igår försvann i processen. Praktiskt med två flugor i en smäll!
 
Och idag har jag gjort klart den drygaste skoluppgiften hittils. Tror jag. Det gick också bra bara man börjar. Har skjutit på den lite för den verkade så himla krånglig och engelsk och jobbig haha. Men nu är den gjord! Duktig jag är va? I think so!
 
Nu såg jag någon som badade med bubblor på tv och kände att det nog vore trevligt. Så jag tror det blir så. 
Badkar är så himla bra grejer!
 
Herrå!

Vilken bra dag!

 
Jag vaknade imorse. Hällde upp ett glas nyponsoppa som jag sedan hällde ut över min tröja och på golvet. Grundtanken var att det skulle vara frulle men missar man munnen så gör man! Cyklade till jobbet och kedjan hoppade. Brände tummen. Åt lunch och knäckte sönder en tand. Lagade kedjan och cyklade hem. Fastnade med skosnöret i trampan på cykeln och höll på att dö. Snubblade i trappen på väg upp, ondaste klantet idag!
 
Och nu sitter jag här och funderar på vad tusan det är som händer egentligen! 
 
Imorgon ska jag jobba och sen till tandläkaren och visa upp min halva tand. Jag är lite nervös för att dom ska tortera mig. Jag gillar inte tandläkaren. Känns som att det kan komma att göra ont. Och vem gillar att ha ont liksom? Inte jag iallafall!
 
Ja. Det var väll vad jag hade att komma med idag.
Tackar för mig.

Mitt liv som stalker.

 
Igårkväll blidde det lite catch up hos Hanna. Babblade och åt en massor och vips var klockan jättesent. Så kan det gå! När jag cyklade hem uppstod en sån där jobbig situation som man inte kan göra så mycket åt egentligen mer än att känna sig som ett freak.
 
Det var en kille som satte sig på sin hoj och trampade iväg exakt samtidigt som mig. Och jag cyklade kanske tre meter bakom honom hela vägen hem. Han tittade bakåt ungefär en gång i minuten. Och när vi kom till Haga bägge två och började cykla genom samma park så ökade han farten helt brutalt och jag försökte sakta ner för att inte skrämma ihjäl honom. Sen kom jag ikapp honom igen, för han parkerade sin cykel. Utanför huset där jag bor. Så jag parkerade ju min cykel där med. Sen gick vi upp i varsin trappuppgång, haha.
 
Han måste ju ha blivit lättad när jag gick upp i trapphuset brevid. Hade han bott i samma trappuppgång hade jag fått låtsas att jag bodde i andra änden av huset och gått in där bara för att.
 
Hur stor är oddsen egentligen? Lämnar samma hus på Liljansberget prick samtidigt och cyklar genom halva stan för att komma till exakt samma hus? Jag hade ju garanterat panikdött om jag var den som cyklade först. Tveklöst!
 
Och idag är det söndag och jag har ätit stört god mat på Vezzo med Sara! Schmaskens!
Nu borde tanta sova för imorgon är det en ny dag ryktas det om.
 
Nattinatti!
 
 

En massa stekare

En vinkväll med jobbet är ju alltid trevligt, och så även igår! Jag hade då skoj får jag säga! Och på något vänster var det ovanligt välstädat här imorse. Hälften av glasen var diskade och tomflaskorna stod på ett och samma ställe! Nu hade vi ju inte direkt rave men ändå! Haha ordning och reda!

Wellwell. Lite bilder på det kanske!


RSS 2.0