Serenity now - insanity later.

Nej men vilken trevlig vecka det har varit! Spännande på något vis. Näsblod, järnbrist, blodtrycksfall, hjärnskaning och sånt där som kryddar tillvaron en gnutta. Allt hände visserligen prick samtidigt och inte utspritt på sju dagar. Men det lever liksom kvar på något underligt vis. Jag mår fint iallafall om någon mot förmodan missat det. Ett stycke brinnande hårtork har jag även upplevt i veckan. Sjukt ospännande. Men håret fick jag ha kvar iallafall, alltid något! Det är minsann spännande nästan jämt! Jag har även lärt mig att man kan heta Iris även som man och att det finns väldigt många stört vänliga själar i min omgivning. Det visste jag ju redan men kan ändå vara värt att nämnas känner jag.
 
Och lägger man kyckling på upptining i kylen - i låt oss säga en vecka - så luktar det död överallt och förevigt. I mandlar finns det omega 6 och kan man egentligen äta för mycket kosttillskott? Det är frågan vi alla(antagande) ställer oss efter fredagens absolut tantigaste tant-träff. Någonsin. Det finns troligtvis spöken och jag tror inte på spåkort - men är öppen för motbevisning. Jag är inte klokare än så.
 
Det är veckans lärdom, konstateranden och spänningsmoment. I stora drag.
Imorgon börjar en ny vecka. Och snart är det jul. Herre jösses.
 
Peace out.
 

Den som nämndet han klämdet!

Idag var jag på Ö&B och checkade läget i deras nya lokaler. Finfint! Jag gillar Ö&B och alla andra plottriga affärer. Hur som haver fick jag syn på en fantastisk jättestor gås och tänkte att den skulle ju Woody gilla! Trodde det var en sån som pep så klämde på den men det lät bara som att den typ "andades ut" och tömdes på luft. Trisst tänkte jag, för ett frenetiskt pipande är ju helfestligt om man skulle frågat Woodan himself. La tillbaks den och då, i fågelns "inandning", började det ju låta. Högt. Inte ett pipljud utan ja, som en gås som ger ifrån sig ett nasalt och monotont "aaaa..", i typ tio sekunder. 
 
Går lite åt sidan för ja, orka stå där och stirra på en fågel av gummi som skriker. Då kommer det en gubbe som börjar stirra på mig och jag i min tur fnissar lite åt att gåsen fortfarande låter. Så säger han "Oj vad du kunde fisa!"
 
Haha alltså tur att det bara var han och jag inom hörhåll säger jag bara! Herre jösses jag vet inte ens på vilken pinsamhetsnivå det kunde landat på annars. Nu såg han ju inte gåsen men jag gillar att hans första tanke var att jag, med ett leende på läpparna, stod och tokfes för mig själv i typ 80 decibel mellan hyllorna i ett varuhus. Helt ogenerat.
Woodan och gasen
 

Och bilden har jag snott från nån på Facebook.

 
Nej men hallå! Här sitter jag som som jag gör mest. Ganska sliten. Julfest med jobbet i fredags - jobb hela helgen - hårt liv. Men det var kul i fredags iallafall! Vi var på "julgalan" och jag har nuddat på E-type. Alltså starstruck! Det var ju himla många andra artister där också men dom höll sig på behörigt avstånd. Från mig iallafall. Eller så var det tvärtom. Lite oklart. Och Sandra råkade hamna på scen i en sångtävling. Jag är inte helt säker på att hon vet hur det gick till men det var ju ett fantatiskt trevligt inslag under kvällen! Om ni skulle fråga mig alltså.
Ja, för att summera: det allra mesta var kanonkul! Jag blev dock så fruktansvärt trött att jag kunde dö vid 01-snåret. Alltså verkligen måste-däcka-just-exakt-nu-trött. Måste vara alla intryck plus att jag sov typ fyra timmar natten innan. Lite oklart där också. Men fram tills dess var det fantastico!
 
Och nu sitter jag och laddar inför en eventuell dusch. Och en eventuell middag. Exakt allt känns lite oklart ikväll. Imorgon är det jobb i arla morgonstund igen. Always a pleasure. Borde eventuellt skita i allt och ba gå och lägga mig istället. Känns ju som det mest logiska.

Produktivitet

Det är kolsvart ute och klockan är kvart över fyra. Jösses amalia här var det vinter igen. Tänkte först att jag haft den mest oproduktiva dagen i mannaminne då jag egentligen bara druckit te, varit på rusta och vakuumpackat täcken. Okej det är en ganska oproduktiv dag i det stora hela, men klockan är iallafall inte åtta, som jag fick en känsla av att den var när jag tittade ut.
 
Och alltså vakuumpåsar - hur kul som helst? Jag vill typ vakuumpacka allt. Hade gärna packat soffan om det vore möjligt. Och det hade gått ännu bättre att vakuumpacka täcken och kuddar om jag hade varit klok nog att läsa på förpackningen innan och köpt påsar med dammsugarhål och inte sånna man rullar ihop. Men det gick ju med dammsugaren ändå! Man får vara lite snabb bara. Kanonkul.
Jag och min beniga hand gillart.

Tålmodig och empatisk.

Imorse fick jag ett negativt besked på min telefonsvarare. Min tandläkare var sjuk. Tråkigt för honom då! Ringde upp med känslan av att jag ville skjuta någon. Fick feeling för att vara "en sån där" som jag så starkt föraktar. Ringa och bara knäcka personen som höll i andra luren bara för att. Irritationer utan gränser.
Jag gjorde ju såklart inte det utan tackade vänligt för min nya tid. I december. Klockan 07:10. 
 
Kanske låter fjompigt men jag har varit irriterad hela dagen. Haha alltså, alltså, alltså, alltså. Näe.
Jag hade kunnat vara klar med min tand idag. Nu. Prick. Men icket sa nicket. 
 
Okej. Det påverkar inte mitt liv avsevärt mycket men jag har inget tålamod. Alls. 
Och det skulle ju vara trevligt att få det gjort kan jag känna.
 
/3 år.
 

För en ljusare tillvaro

 
Det händer att jag ibland tänder lite ljus. Cirka dagligen. Cirka 100 stycken. Vet inte vad det är med mig men jag älskar ljuslyktor. Och ljus då, givetvis. Och är det allhelgona bör man ju tända ett ljus har jag hört.
 
Och har allhelgona/halloween till ära fått besök av diverse spöken sen jag kom hem ikväll. Jag imponerar stort med mina gigantiska godisburk! Det är massa små godispåsar i den och det tar ett tag att välja för diverse troll. Men vad fasen. Ta alla tre säger jag. Då imponerar jag ännu mer. 
Coolaste tanten i stan liksom.
 
Och måste ju kontra lite från tidigare år när dom gått härifrån med pepparkakor, bananer och apelsiner.
"Det är bra att få i sig extra vitaminer så här års!" Vet inte exakt hur vitaminbalansen ser ut i pepparkakor men ja. Godis är ju alltid godis liksom.
Fast kakor är nog fasiken bättre ändå.

RSS 2.0