Och idag är det en plugg och jobblördag.

Igår hängde mina fyra oldies här. Det var kul. I snart tjugo år har vi levt i någon slags symbios. En kom in lite senare men det är ju inget att haka upp sig på, så tre år to go för samtliga! Sådetså.
Tror nog inte det ska bli något problem. Vi har ju inte haft ihjäl varandra än så vi kan lika gärna fortsätta.
Svammel svammel.
Det var kul iallafall! Jättetrångt på dansgolvet, jättemycket skum i håret och jättekallt ute.
Jag slog mitt ben i ett element litegrann men det ska väll gå över någon gång det med.
Bra kväll, kort sagt.

OCD

Knäppa hund kan inte gå på ljusa golv utan mattor. Och en otäck situation som när "mattan" rycks bort kan enbart lösas genom att gå baklänges. En liten fix-idé han haft sedan har var pytteliten. Att backa ut ur "otäcka" situationer alltså. True storry.
Jag gillar Woody.

Hurra!

Idag fyller Woody ett helt år! Givetvis har det varit kalas. Man fyller bara år en gång per år så det är viktigt att både sång, paket och tårta hinns med! Han var iallafall lika glad som vanligt + lite till!  
Precis som det ska vara!

Yeah! You know what it is..

black red and yellow.
Idag var det sol på himlen. Och trots att jag förlorade en timmes dyrbar skönhetssömn är det helt okej.
Jag ger denna stad och detta land en chans till innan jag emigrerar. Imorgon är det måndag. Det tycker jag inte är jätteroligt. Jag har haft måndag i alldeles för många dagar. Evighetsvecka. Men det är ju bra. För då går tiden framåt! Snabbt skare gå! Sen helt plötsligt sitter jag väll här igen, mitt i vintern, med frostmustasch och fattar inte vad som hände. Så kan det gå.

PALLART INTE!

Det här med ljusterapi. Är det någon som vet om det ger någon effekt? Jag håller på fullaste allvar på att tappa greppet. Jag måste flytta till afrika. Det här håller inte!

Skitmåndag, geggamojja, Bridget Jones och jag.

I'm not gonna lie. Jag är beroende av dom här geggorna. Jag skulle därför dö om min mixer dog.
Sju dagar i veckan, alla veckor. Och inte för att jag är något hälsofreak men dom innehåller 90% frukt och bär och det är massa vitaminer och skit i sånt så man blir pigg och glad! Så det gör ingenting om man skulle råka vara beroende av dom egentligen.
It's good for you!
Idag har jag dock tokat till det en hel jäkla del!
Jag har gjort glass av samma gegga + lite annat som står i frysen och fryser. Himla bra!
Det är ju faktiskt en jäkla skitdag med en massa ny snö och nya minusgrader. Idiotväder. Under såna omständigheter får man äta hur mycket glass man vill. Faktiskt.
Fast det får man typ alltid.
It's good for you!

Heta hundar

Hade det varit OS i varmkorvsätning hade jag stått som segrare. Akuta crejvings kräver akuta åtgärder och jag är fortfarande mätt och nöjd i korvsinnet sedan kvällens förtäring. Bra kväll!
Ikväll berättade även Foppa att fläskkorv och rotmos inte är julmat. Man kan tydligen äta det året runt. Tanken har aldrig ens slagit mig men det är vad som står på menyn imorgon.
Ja herre gud vad bra allting känns.

Ride ride pony ride ride!

Igår var det sol och asfalten tittar periodsvis fram under den livsfarliga blankisen.
Jag plockade därför fram mina två vänner igen. Min hoj och mina favvopjux.
Min cykel har haft en hård vinter. Han har befunnit sig inuti ett isblock/snöberg som någon jäkla mammut och handbromsen sitter inte längre på styret, utan i cykelkorgen. Inte helt optimalt men det funkar!
Idag har det också varit fint väder och jag har fått besök av några andra vänner. Sådana som är utav samma art som mig. Människor alltså. Dom kom med indisk mat och är det någonting jag gillar så är det indisk mat. Och är det någonting jag gillar så är det pluggpauser. Ett helt klart uppskattat besök alltså.
Och nu vankas det kväll och jag är snart klar med allt som ska göras.
Tjoho!

Historien om en pall

Pallen nedan har jag försökt bli av med i jag vet inte hur många år. Då menar jag verkligen försökt. Den lyckas dock ändå alltid uppenbara sig i tid och otid. Vi gjorde därför en kompromiss, jag och pallen. Den gick med på att renoveras och jag går med på att låta den bo kvar ett tag till. Schysst deal.
Jag hade en tanke om att göra den vit. Eller svart. Men det blev (suprise-suprise) rosa. Man behöver inte göra allting rosa men jag har fått någon rosa-knäpp och lever ut det till fullo. Jag gillar färg. Det är nog bara så.
Men ATT den blev kalasfin. Javisst blev den väll det! Matchar gardinerna gör den också. Höhö.
Och nu har jag rensat hjärnan och har inga fler ursäkter till att inte plugga så det är väll bäst att jag fortsätter där jag slutade tidigare idag. Pust och stånk.

Och sedär, en till av samma sort!


ett två tre ost!


Same shit different names.

Ni vet den där aha-upplevelsen man får när man inser att man är av samma material som en matta.
Efter att han slagit sig till ro med tanken är Woody och mattan nu bästisar. Dom har bildat gäng.
"Vi mot världen"-anda rakt igenom.

Dam-dam-da-di-da

Pancakes! Jag gör dom bästa i världen. Ärligt. (avstickare: ser ni att det finns spår efter det gröna i köket? Man kommer aldrig riktigt undan).
Ja. Back to topic! Jag har massproducerat pannkakor idag. Det är sällan något negativt. Inte idag heller. Det är fantastiskt. Har i övrigt inte mycket att säga om senaste veckan. Suttit och häckat i en mental gråzon. Det går ju det med men nu får det vara bra! Nu får motivationen komma tillbaka så jag iallafall kan få något gjort!
Sommaren får gärna titta fram igen också. För blä vad det är ruttet att gå omkring och frysa hela jäkla tiden. Som en hårlös, spinkig gasell som råkat hamna på antarktis går jag omkring och huttrar och förbannar min kroppstemperatur. Dagligen.
Jag bor i fel land.
Det bara är så.

Pimp my house!

Hallådär! Det här kommer alla potentiella stalkers att älska. Ett hemma hos "reportage"! Javisst! Här lämnar vi inget åt fantasin, allt ska ut i ljuset. För ljust blev det!
Och det ser väldigt spartanskt ut. Jag brukar vanligtvis ha exempelvis gardiner runt fönstren. Men nu har jag det varken på före eller efterbilden. Likaså brukar jag ha smällt upp ett och annat på väggarna. Men inte här. Så lite lämnar vi åt fantasin kanske.
Och det är faktiskt väggfärgen vi fokuserar på nu! Okej? När ni med då?
Håll i er för nu kör vi!
En liten hall!
...> 

Och ett litet litet kök!

...>
Och ett stort stort vardagsrum..
...>
Och ett aningens för stort sovrum (man får ha rosa gardiner fastän man är över 5 år).
...>
Ni kanske ser att det är en lite annan ton på väggfärgen. Det är ju fantastiskt!
Klockan är snart sex och jag har inte bäcksvart i rummet. Helt crazy, jag vet.
Nåvälnåväl. Det var allt jag hade för den här gången.
Hej på er!

RSS 2.0