HEJDÅ den här veckan

Nej men hallådär! Här är jag!
 
Nu har ytterligare en vecka passerat. Fantastiskt. Jag har låtit mitt hem förfalla på grund av tömd kraftreserv. Det är som vanligt. Jag vet att jag borde ta tag i sånt där trams när jag kommer hem efter jobbet men det GÅR INTE. En vacker dag kanske. Jag kom hem vid sextiden ikväll och jag vet inte hur klockan kan blivit nio redan. För jag har inte gjort annat än legat i soffan. TV:n och datorn avstängd. TRE TIMMAR har jag stirrat i taket. Haha hur låg livskvalité har jag ens lyckats skaffa?
 
 
Det är dock så ljust ute att det känns som att klockan är mindre. Vilket är skönt. För nu känner jag mig lite på G igen!
Jag ska ta en dusch för den som undrar och sen kanske ta en promenad. Eller äta. Eller leta upp en film. Eller rent utav plocka upp tvätten från golvet och lägga den i tvättkorgen.
Man vet aldrig vad som sker!
 
Herrå!
 

Det draaaaaaar

Inte för att vara den som är sån men ska det vara så här kallt resten av livet eller? Jag vet att det var skitväder till en början förra sommaren också men jösses vad segt det här är! Jag fattar att jag inte kan kräva av Juni att jag ska kunna gå utan jacka. Men kanske utan tjocktröja, halsduk och vantar? Jag går utan mössa av ren princip.
 
Och ja, för en del sjuka jäklar går det tydligen bra att pinna runt barbent på stan och jag gissar på att dom är här som turister. Från Nordpolen. 
Eller, eller, eeeller, så är det som vanligt. Att min klimatuppfattning skiljer sig totalt från den allmänna uppfattningen. Dom barbenta tänker väll att jag är här som turist från ekvatorn.
 
Vem vet. Hoppas värmen kommer snart.
Typ om en kvart.
 
 

RSS 2.0