Spöken och demoner.

 
Jamenvisst det blev en dag av det här med. Jag är helt galet, vansinnigt, löjligt jättetrött. Min fantasi och mitt oerhört dåliga omdömme har hållt mig vaken de senaste två nätterna. Om du inbillar dig att du har spöken/seriemördare i lägenheten hela natten mot torsdagen så sätter du dig väll ändå inte på torsdagkväll och youtubar på "det okända". Mycket klokt fattat beslut. Verkligen. Jag hade demoner i vartenda hörn här inatt. That's just me.
 
Inatt hoppas jag att mitt förstånd hittar tillbaka till mig och spökena låter mig vara ifred. Tänkte redan nu börja träna upp vettet i huvudet genom att göra middag. Blodpudding eller kassler. Frågan är ju vad som känns mest glammigt en fredagkväll som denna. 
 
Blablabla. 
Trevlig helg! Tugg och svälj.

Never ending story

Tjenixen!
 
Idag har jag varit i Holmsund hos Woody igen och haft besök av........ Jehovas! Vem hade kunnat gissa. Dom hittar mig var jag än befinner mig verkar det som. Liksom, för fasiken. Tro vad ni vill men låt mig va!
Tanta började iallafall prata om the usual stuff. Mirakel.
Om hur alla människor som en gång dött kommer att återvända till liv innan årets slut. Hur alla blinda kommer återfå synen innan årets slut. 
 
Känner väll lite som
ÅMEN ÄRE SANT SÄG DU!? HE TRODD JA DÅ ALDRI! SKA DI BLINDA BÖRJ PÅ Å SE INNAN ÅRET Ä SLUT? MEN DRA MÄ BAKLÄNGES ÄRE SANT?!!
 
Så kommer iaf världens bästa Woody och ansluter sig till samtalet, tanta backar och fäller upp armarna som någon slags sköld. 
 
-Oj oj! Är det en vakthund?
-Jo.
-Ehh.... Då.. Han kanske inte är så förtjust i främlingar då?
-Jodå. Men inte dörrknackare.
-Ok här.. här är en broschyr.. Trevlig kväll!!
 
Ja, det kanske var lite otrevligt men det funkade tusen gånger bättre än "det är nog inget för mig". (.."varför känner du så?"..)
 
Jag hatar ju inte hundrädda människor iallafall!
 
Världens farligaste hund

forever grateful

 
 
Idag har jag spenderat kvalitetstid med hunden. Imorgon händer samma sak igen. Förhoppningsvis regnar det inte då så vi kan gå ut och röra på fläsket längre än 100 meter. Han är ju gjord av socker den där varelsen och totalvägrar att gå ut i regnet. Jag har släpat runt på en get i mina stövlar idag. Han ser ut som en get när han sätter sig mitt på gatan och vägrar gå ett steg längre framåt. Kul typ!
 
-Kom så går vi en bit längre bort än uppfarten!
-Neeeeeehh...
-Komsi komsi komsi!
-Neeeh... nu går vi in.
-Då går jag utan dig. Nu går jag. Nu gick jag.
-Ok. Jag ställer mig vid dörren och väntar på dig då.
-KOM NU!!
-Men BITCH PLEASE! Jag blir ju blöt om tassarna!!
 
Nu pratar han ju inte så mycket men jag antar att det var så han tänkte.
Ungefär.
 

Så blev det kväll igen

Tjenixen!
 
Igår var det lördag och jag var på hippiefest och sniffade på katter. Idag har jag katthår i näsan.
Idag är det söndag och jag har lagat korvstroganoff för ett större sällskap. Me, myself and I. Det blidde massor.
Den blev nästan superbra den här gången också! Korvstroganoff är bland det godaste jag vet. Förutsatt att det inte är jag själv som gjort den. Idag var ett undantag men den kan fortfarande inte mäta sig med mammas. Den är bäst.
 
Och så var det med den saken.
Hejs!

Fåglar i frack

Visste ni att pingviner och isbjörnar inte bor på samma ställe? Det visste inte jag. Isbjörnar bor på nordpolen, och det gör inte pingviner. Jag gillar pingviner, dom ser så himla käcka ut. Och just denna löningsfredag sitter jag alltså hemma och tänker på pingviner. Vill ni följa tankegången? Klart.
 
Jag tänkte att eftersom pingviner inte kan flyga så borde isbjörnarna äta sjukt mycket pingviner. Så jag gjorde en liten research på området. Jag fick alltså reda på att dom inte bor på samma del av jorden. 
 
Och det var min fredagkväll. Hoppas ni andra gör något vettigare.
 
Godnatt på er!

-Ja, jag vet vad jag gör. Det är inga problem. Jag kan piffa upp tavlan.

 
Hittade det här på vk.se. Det här var ju bara så otroligt roligt. Vilken ångest för tanten. Men oj så roligt ändå. En apa.

Every day is a happy day

Hej!
 
Jag har blivit sönderprovocerad av alla vägarbeten i den här staden idag. Herre gud så lack jag blir! Jag vet inte vad som stör mig mest. Att det är hål överallt, avstängt överallt eller att dom börjar klockan fem på morgonen. Svårt beslut. Skulle till stan och möta upp foppa. Fick cykla runt halva haga innan jag hittade en traktorfri gata. Kedjan på cykeln hoppade i en sån där förbannad grop av bortskalad asfalt.
Olja överallt.
 
Hittar stan, bromsar med min cykel och en gubbe med en backspegel på sin jäkla cykel blir arg på mig. JAMEN CYKLA INTE EN CENTIMETER BAKOM MIG DÅ. Eller vad som nu var problemet.
Han kallade mig "jävla snorunge" och gav mig dom arga ögonen.
Hårda ord från en man med backspegel på cykeln, kan man tycka.
Följde dock hans exempel och skrek tillbaka. Kändes gött. Såg ut som han skulle explodera. Så jag gick därifrån. 
 
Men sedan dess har dagen flytit på bra! Solen skiner och jag ska dammsuga.
Hejhopp!

Söndag

 
 
Nu har jag firat klart för den här gången. Tack till alla som firat med mig. Det har varit kul och mättande!
Det har firats helgen lång! Mat, tårta och fina paket. Kul! Inatt gick finalen av stapeln med en krogrunda, indisk dans och lite scenhäng i döbelns park med mitt team. Fantastiskt! 
 
Idag har jag legat som en strandad blåval i soffan och ätit kalasrester hela dagen. Inte mig emot! Här vaskas inget! 
 
Hare gött!
 

Happy birthday to me

 
O'boy med två sugrör. Extra starkt te. Physalis. Macka med fyra skivor skinka. OCH en egenhändigt bakad dammsugare. Råder ingen bot på galenskapen här idag alltså. Har till och med tokat till det med en hårinpackning så här på morgonkvisten. Who would have thought.
 
Grattis till mig!
-tack!

Tjenixen!

Bilden har inget med saken att göra. Ba Woodan som hejjar på sköldpaddskusinen helt enkelt.
 
Såå! 
Sjutton timmars sömn och ändå håller jag på att kvävas av mitt snor. Vad tusan är det om!
Vet egentligen inte om sömn är rätt ord. Koma passar bättre ibland. Nåväl.
 
Dagen till ära har jag tagit igen lite av renhållningen här hemma. Något jag, dammet att dömma, varit ganska sparsam med den senaste tiden. Köket och badrummet fick sig en välförtjänt omgång iallafall. Sen kände jag mig tvungen att dra en gräns så jag har något att göra resten av veckan! Plus för att jag helt ärligt inte kan andas och då blir allt så himla mycket jobbigare har jag upptäckt. Jag tänker hålla mig till den ursäkten iallafall.
 
Näh! Kanske ska försöka mig på något vettigt igen. 
Peace out

Fyra shots och en coca-cola

 
Jamen oj. Vad jag är mör hela tiden. Och förkyld som en riktig snorunge. Men så går det när man är förkyld i utgångsläget och tar sig ett dopp i en bäck. Och får för sig att man inte är sådär jätteberoende av sömn, egentligen. Och håller igång en hel helg. Jag är för gammal för det här tempot! Herre jösses ja. 
 
Men det har varit trevligt iallafall! Det och att alla fick återvända med liven i behåll är ju ändå viktigast. Om ni frågar mig. 
 
Godnatt på er!

Då var den mobilen tömd

 
 
Juli kan vi ju kallat.
 
 

När grannarna kör tvådagars..

 
..kör tant Elin på sånna här dagar. Trötta dagar alltså. Ej retarded dagar. Dom är så pass regelbundna att de inte ens är värt att uppmärksammas som något ovanligt. Att jag är trött är kanske inte heller helt ovanligt. Faktiskt ungefär allt jag är, 24/7. Men nu har jag alltså en anledning. Eric Saade hype kallas den anledningen. Ja ä int bitter!
 
Nåväl. Borde sanna mina ord duscha innan hoppet är ute för kvällen. Ni som på det samma kände er oroade över mitt glansiga fejs kan alltså andas ut. Och för er som vill uppnå samma resultat så stavas det stekfett. Do it yourself vettja! Toksnyggt ju.
 
Chill out!
 
 

RSS 2.0