Favorit i repris

Imorse så försov jag mig för ovanlighetens skull. Första gången hittils jag är tacksam över att bo granne med ett dagis. Hade inte det hysteriska barnet skrikit hade jag nog aldrig vaknat för jag hade lyckats sätta mobilen på flightmode i sömnen. Igen.
Det här med nycklarna har hänt förut. Man tycker jag borde lärt av mina misstag men icket. Jag letade som en idiot och stressad som jag var så vände jag ju ut och in på exakt allt. Kaos. Bestämde mig för att skita i nycklarna, hoppas på det bästa och springa istället för att cykla. Men se där var dom! I dörren. Igen.
Nästan så att det var onödigt av mig att kliva upp ur sängen igår för att min magkänsla sa mig att jag nog glömt låsa dörren. Fast det hade jag ju. Men det tappar ju lite sitt syfte när man lämnar nycklarna utanför.

EUFORI!

SÅ JÄKLA BRAAAAAA LOREEEN!! ARTON TOLVOR!
Eurovision lika dödsviktigt och superheligt som OS, VM, EM och allt vad det heter är för sportfånar. Fast typ ännu större. Speciellt nu. SÅ JÄKLA AAAAWESOOMEE!!
HEJA SVERIGE!

Sooooooooooooooooool!

Efter nitton extremt långa dagar har jag äntligen en ledig dag! YES! Jag måste offra min lediga morgondag för att skolas. Det är då definitivt inte populärt någonstans! Psykbryt!
Idag har det iallafall varit en himla bra dag. Så mycket sol att jag fått ont i skallen av den. Då är det bra sol! Mera sånt! Det finns ju faktiskt alvedon.
Och igårkväll var det också fint väder! Då hängde jag hos Sara och drack så mycket te att jag vart uppe och kissat typ varannan minut inatt. Men sånt får man ju tåla!
Och idag har jag schtekt i solen samt varit ett delmoment i Henkes gesällprov. Frisyren är redo för schlagern med andra ord! Henke är duktig han.
Men annars har jag inga andra punkter att ta upp!
Trevlig helg allehopen! Yra lugnt!

Den eviga frågan


One week to go!
Jag har den största stressklumpen i magen man kan ha. Det kommer nog gå bra men just nu känns det som att allt går åt helskotta hela tiden så jag skulle ju inte direkt bli förvånad. Om det inte går bra alltså.
Idag var det sommarväder iallafall. Inte en jäkla dag för tidigt! Första dagen på jag vet inte hur många månader jag inte hade mössa, halsduk och vantar på mig. Ändå var jag alldeles för påpälsad. I did not see it coming så att säga.
Så den biten börjar ju gå bättre iallafall! Väderbiten alltså.
Herrå!

En fågel och en hund

Fortfarande lördag. Fortfarande fint väder. Snart smäller det, för nu har jag lämnat färdtjänsten i holmsund! Let it rain over me! I holmsund fanns det en fågel att studera, inbyggd i en trimmer. Väldigt exotiskt! Och så Woodan såklart. Han är bäst. Och absolut inte mutad för att sitta stil på bilden. Verkligen inte!
Imorgon ska det jobbas igen så det känns helt okej att jag är dötrött nu. Då kanske jag är pigg imorgon!
Sen är det bara fem dagar kvar och sen är jag ledig! Wiho! Kommer nog gå fort!
Herrå!

Your check engine-light is on!

/Sheldon Cooper

Tjena.

Jag vaknar tidigare och tidigare varje dag nu för tiden. Och alltid med halvpanik letandes efter mobilen överallt bara för att inse att -nej, jag är inte två timmar försenad. Man gör bäst i att inte somna om dom gångerna förresten. Då blir man garanterat två timmar försenad. Därför är jag uppe. Men jag börjar jobba "snart" så kanske lika bra.
Det var inte dit jag ville komma med det här egentligen utan jag ville bara påpeka en dryg sak!
Jag har bil ungefär igår och idag och aldrig annars. Och då tänker jag så här att herre gud så skönt det kommer vara för det är ju alltid motvind, ösregn, hagel, snöstorm eller snorkallt ute när jag trampar för mitt liv på cykel överallt.
Meeen, då är det ju såklart vindstilla och hur mycket sol som helst idag!
Vad fasen?! Imorgon är jag cyklande igen. Det lär ju ska åska och hagla på samma gång då.
Jaaja. Trevlig helg!

Jag bli som lite glad av den!


Fyrkantigt synfält!

Ja hörrni här händer det inte mycket!
Det är nog mest för att det händer lite för mycket i min hjärna om dagarna. Jag är så trött att jag inte riktigt kan tänka när jag kommer hem. Igår satt vi i bibblo och skrev uppsats mellan 8-19. Det är liksom elva timmar. Det är nästan brutalt ambitiöst. Till halv sex idag bara men jag tycker det är ganska duktigt ändå.
Något annat har jag icket att komma med!
Eller ja. Tre snabba om dagen som gått då möjligen! (-YAAAAAAAAY!!!!)
Dagens snilleblixt: Placera dammsugaren i hallen imorse så jag omöjligt skulle kunna "glömma bort" den.
Dagens klantighet: Snubblade över dammsugaren när jag kom hem, plåster på lilltån.
Dagens hjärnsläpp: Glömde olägligt bort vad jag har för mailadress (som för övrigt är detsamma som mitt namn).
Herrå!

Vatten, vatten bara vanligt vatten.. drippdroppdrippdropp

Idag är det onsdag och kallt och regnigt ute och jag är klantigast i världen. Jag glömde väskan med allt pluggrelaterat i imorse så jag fick vända halvägs till skolan och hämta den. Mina fingrar är dryga och helt opraktiska så jag tappar saker hela tiden. Jag har skrapat upp bägge hälarna på två olika trappor idag, slagit skallen i ett handfat och hällt kokvarmt vatten på min arm. Och då har jag ändå suttit still större delen av dagen.
Och så har den där Raynauds hälsat på idag igen och gett mig fingertoppsproteser!
Alltid lika kärt återseende!
Toodelooo!

Thank you for the joy!


Buzz Lightyear!

Jag saknar min Buzzy. Han hade himla svajjigt humör ibland men han var bra ändå!
Faktiskt.

Hysteriskt många delar

Igår gick jag upp with the tupp på en lördag och lämnade mitt hem klockan sju. Åkte med mina damer till sundsvall och gick bananas på ikea i åtta timmar. Kom hem halv elva med många kronor fattigare och en och annan muskel rikare. Skruvade möbler tills jag stupade av trötthet och idag har jag helt galet med träningsvärk i muskler jag inte trodde fanns och kartonger överallt.
Det var himla trevligt i vilket fall som! Och jag tog tillfället i akt att missbruka instagram. Som ni kan se nedan.
NÅVÄL det var allt jag hade att säga för tillfället. Nu ska jag äta ikeakex och meka ihop det sista! Helt ikeahypat här!

En fluga närmare sommaren!

Igår var en av de mest fullspäckade dagarna på väldigt länge! Ojoj så tight om tid det var och överallt skulle jag och hela tiden. Men då fick jag ju mycket gjort också!
Idag har varit en helt annan dag och det enda jag har gjort idag är att massera skallen! Har nog satt rekord i huvudvärk samt ett nytt personbästa i avvikande beteende. En halvtimmes vakentillstånds-powernap på köksgolvet närmare bestämt. Då han värktabletten kicka in lite så jag kunde börja se igen. Det går så bra så!
Sen gick huvudvärken nästan helt över lagom till the working hour. Det var bra tyckte jag, så jag slapp jobba blind och golvliggandes. Himla opraktiskt kan jag föreställa mig.
Och nu är det kväll igen. Och fredagkväll dessutom, fast det känns inte som fredag alls. Men det gör ju inget så länge det är lördag imorgon. Wiho!
HEEEJS!

sweat is fat crying?

Loka likes mash-ups! Elin likes Loka!
Jag blir som lite lätt manisk när jag är och tränar. Vore bra om jag var sån när jag pluggar också. Eller dammsuger för den delen. Men det känns ju finfint efteråt när man kört all in på gymmet. Eller det gör det ju egentligen inte, för jag tar ut mig tills jag håller på att spy och knappt kan gå. Men ska det va så ska det va!
Nu sitter jag med min tekopp och laddar upp inför morgondagen. Känns som det kan bli en del fläng och sen så ska ju allting helst hända precis samtidigt. Det går nog bra. Varför är knäckebröd så himla gott förresten? Det smular ju så galet!

WÄLLWÄLL
Herrå!

RSS 2.0