Bada-bada-bada






 
Fina tider. Har haft så himla kul. Blivit bränd. Badat. Älskar att bada när det är varmt i vattnet.
Kom hem som ett vrak i onsdags.
Inte riktigt så här jag hade tänkt spendera mina sista semesterdagar.  Njurbäckeninflammation och boendes på dass. Men det blir bättre. Huvudsaken.
Helst vill jag ha sommar och semester året om. Men vem vill inte det?
 
 
 

ratta-ratta-ra

 på väg upp eller ner? Det är frågan.

Check!

 
Destinationen ska vi inte stirra oss blinda på och angående punkt två kan jag säga att allt är relativt. Jag har aldrig varit så här otränad i mitt liv. Men det skiter jag i. Jag och mina kritvita celluliter ska klämma in oss i speedosarna och skrämma slag på hajarna i havet. Faktiskt. 

Spraya mig med kultur

Det spelas livemusik i centrum, volymnivå hög. Det pågår en opera på i20 området. Volymnivå: opera.
Ljuvligt. Musiken från stan känns som en blandning av amerikansk raggarbil och Böda camping. Operan känns som opera. Jag förstår verkligen inte opera. Verkligen inte. Jag är inte tillräckligt finkulturell. Har varken monokel, tjocka bågar eller sidenskjorta. Men ändå inte fulkulturig nog för Böda camping. Har varken skinnväst med amerikanska flaggan på eller husvagn. 
 
Det är i vilket fall som en otroligt obehaglig mix av ljud. Om någon vänlig granne vill dra igång en hiphop fest så är det nu dom ska göra det. Då tror jag att vi kan hitta något nytt. En rockabilly-opera med rap(p). Låt oss för sakens skull även slänga in en harpa. Och den där mongoliska strupsången. Sen tror jag vi en gång för alla har rott kulturhuvudstadsåret i hamn.
 
Tror det kan bli stort.

Torsdag var det här

En sten vid en sjö i en skog.
Ett fruktansvärt obekvämt foto-objekt.
En hamn.
Världens längsta man och jag.
En ko med världens sämsta hållning.
 
Jag är hemma igen efter ett besök hos mormor och morfar. Har i vanlig ordning slagit nya rekord i att äta.
Väldigt trevligt, inte bara ätandet dårå.
Idag har jag städat. Inte fullt lika trevligt men det blir trevligare efteråt.
Ikväll ska jag baka.
 
Tror jag.

Semester på älven

Semester. Det jag gör är tydligen att måla möbler på dagarna och kvälla på båtar. Sjöbris i måndags. Båten-Båten igår. Stolarna får färg på dagen. Ingenting annat blir gjort. Dammsugning exempelvis.
Lite så går det tydligen till. Det här med semester.

Kul grej på Sjöbris i måndags förresten. Hanna går och beställer i baren. Två räkmackor och en "Sommarkanna". Hon på andra sidan baren frågar "hur många glas vill du ha till kannan?". Hanna missförstår frågan och säger nej men det blir bra sådär! Typ ungefär som att hon beställde den till sig själv och tänkte dricka direkt ur. Två räkmackor och en kanna borde jag klara mig på ikväll...
 Ja alltså.. Det var kul. Man kanske behövde vara på plats. Oklart.

RSS 2.0