Overexposed

 
Tjenixen! 
Jag är grymt rastlös. Jag har för tillfället absolut ingenting att göra. Jag sitter på julas hemsida och läser om slagborrar. Trodde ni inte va?! Det känns lite dumt att jag måste ringa pappa varenda gång jag behöver göra ett hål i väggen nämligen. Betongväggar är ju så hårda! Men huset lär ju hålla ihop iallafall.

Nej herre jesus.
Jag har städat upp i min kaosgarderob. Jag har diskat. Jag har bytt gardiner. Möblerat om på fönsterbrädan femton gånger. Jag är helt handikappad när det kommer till min fönsterbräda. Allt jag ställer där ser helt malplacerat ut och jag kan inte hantera växter. Jag dödar dom genom att bara existera i närheten av dom. True storry. 
 
Nä jag får väll helt enkelt äta en piggelin och dricka en kopp te och känna lugnet en stund innan jag kan somna.
Eller göra raketen och låta grannen ta del av min rastlöshet. Antingen eller.
 
Och ja, ni som ännu inte satt Maroon 5's nya album på repeat kan göra det nu. Dom är alltid briljanta!
 
God afton!

Still alive!

 
 
Hej hopp!

Midsommar är firat och jag har andra bilder som inte är inlagda riktigt än. Mest för att batteriet på kameran är slut och jag måste ladda det för att kunna koppla in den i datorn. Omständigt om ni frågar mig.
Midsommar var trevligt iallafall! Och jag fastnade i Holmsundet hela helgen. Det var också trevligt. Jag spanade på solen, åt kebab och plöjde igenom tre säsonger av the big bang theory med Albin. Alla tiders! 

Jag kan även meddela er alla att jag inte har hudcancer men däremot en inflammation i halsen som irriterar mig lite för det gör jätteont. Skojar ej, ej okej! Men det går bra så länge jag äter glass. Så det är inte jättesynd om mig ändå. Så länge jag har glass och inte gapar för stort! Och hellre det än cancer.

Och idag har det varit och är fortfarande råfint väder. Det är bra. Jag har gått många kilometer och fått skoskav på min häl. Gick bra ändå! För det var ju sol. 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra! Irra runt lite kanske! 
Hejråååå!

Midsummerrr

Vet ni? Det är midsommarafton idag. Och solen skiner och det är nästan helt vindstilla. Galet!
Jag har varit helt ur funktion i två dygn men nu börjar det ordna upp sig tror jag! Lagom tills idag! Det hoppas jag iallafall! Det är ju dumt att känna sig helt dyngsjuk när man inte förstår varför och borde vara frisk!
Ja. Dumheter!
Idag ska jag iallafall till skärgården för det låter så bra att säga att man ska fira midsommar i skärgården. Inte bara därför jag ska dit men delvis ändå. Det kommer nog bli bra tror jag! Känner mig då inte oroad för den saken!
Och det är ju så fint väder! Då kan inget gå fel.
Glad midsommar på er och dansa lugnt runt stången!
Herrå!

I'm back!

Yepp. Jag har haft det himla bra hos mormor och morfar. Veckan har gått fort och vi har varit överallt känns det som! Det är kul! Och uppäten är jag då minst sagt! Ojoj så mätt! Jorå. Och här kommer en rad bilder för den som gillar grönt gräs och sånt!
Enjoy!
En påpälsad turist
En get
Två ben och en okänd tant
Gissa landet
Högt!
Blått!
Färgen var fin!
Sand bland annat
Närstuderat sjögräs
En ko
Jag var helnöjd och Ola-Conny var på plats!
Jordgubbar i massor
Bästaste korven!
Å hem igen


Hej jag heter Elin, även känd som Madonna

Idag har jag flygit flygplan igen och har lite därför spenderat 20 år på Arlanda ikväll. Det var kul. Det var två små norrmän som uppenbart förföljde mig i säkert en timme och det är ju alltid kul. Absolut. Så för att göra en lång historia kort spolar vi fram till det att de kommer fram. Den ena har med sig ett slitet skrivblock och en penna och den andra tar ton:
-Hello...
-Hej (jag visste ju att dom inte var engelskspråkiga)
-Snakke du norsk?!!!?!!!
-...näe..? Svenska.
-Svensk?!! ..Aha... Okej...
Sen gick dom iväg. Knallröda och stoppade ner sitt lilla block i ryggan igen.
Dom måste ju trott jag var någon helt annan. Och jag undrar vem. Det hade ändå varit hysteriskt roligt om jag hade svarat på engelska från första början och bara sett hur det utvecklat sig. Låtsas vara någon annan och signerat deras block med mitt egna namn. Vad förvånade alla skulle bli!
Hvem i helvete er Elin?

Baglady


Bägz

Internet är bra grejer ibland. Mitt väskproblem löste sig igårkväll. Tack mamma och Albin!
Nu är nästa problem; vilken av dom? Får lösa beslutsångesten med oledoledoffande typ. Brukar bli så.

Freedom at last

Jamen vet ni vad att nu är jag ledig! Helt och hållet! Förstår inte riktigt varför jag fick för mig att börja plugga, galenskap så slitet! Har nog aldrig känt mig så förtjänt av en liten semester som nu! Så det är ju positivt iallafall!
Imorgon ska jag flyga flygplan och det är inte riktigt min favoritaktivitet men det ska nog gå bra. Lite adrenalin kan väll inte skada! Jag kom dock precis på att jag inte har någon väska att packa i, för den jag har är trasig. Men det ska nog också lösa sig! Det blir silvertejp i värsta fall.
Det blir hur som haver morgondagens problem. Nu ska jag äta korv som gick ut för tre dagar sen. Schmaskenz!
Herrå!

Schmajl!

Idag är en sjukt lång dag! Det känns som det är tre dagar fast det har ju bara varit torsdag hela dagen. Uppsatsen är reviderad och inskickad och inte längre exakt allt mitt liv handlar om. Om jag bara kunde beskriva i ord hur bra det känns! Tror inte det går. Tur det. Hade blivit lika långdraget som sist jag var här isåfall.
Och jag har ätit så stört mycket kinamat med min bror idag. Jag tappade kontrollen kan man säga och är fortfarande så mätt att jag håller på att sprängas. Fick i mig ungefär fyra minimorötter under middagsrasten på jobbet för att jag fortfarande var och är så kräkmätt en människa kan bli! Herre gud jag kommer ju aldrig bli hungrig igen tror jag! I-landsproblem.
Och ikväll har jag jobbat och slitit. Bokstavligen talat! Min hjärna har legat tre minuter bakom mina handlingar senare delen av kvällen. Virrigt med andra ord! Men det gick bra det med till slut!
Herrå!

Här kommer lite kvällslektyr för den som behagar!

Igår hände en himla lustig grej in the city bibblo. Det kom in en karl som pratade extremt högt i sin telefon, så det var inte så svårt att tjuvlyssna.
Han började med att ställa den retoriska fråga till personen på andra sidan luren "Hur full kan man bli?" och började sedan prata om att "skotten träffade ju iallafall inte tavlan". Sen kom han in på självrisk och vad han skulle skriva till försäkringsbolaget. "Kul fylla olåst skåp". Låter livsfarligt om ni frågar mig.
Efter han lagt på kom det in en kines som skulle lära sig svenska. Med hjälp av honom tydligen. Dom hade nog inte träffats förr för han presenterade sig och la även till att han var buddhist. Om man då hört hans tidigare telefonsamtal känns det som att han kanske inte är buddahs bästa barn och borde bättra på sin karma en aning.
Hur som haver så tyckte jag lite synd om den stackars kinesiska tjejen som skulle lära sig svenska av honom. För si han pratade då minsann knappt engelska. Den grövsta norrländskan du kan tänka dig blandat med svengelska. Han kände sig även tvungen att förklara vad samiska var. "No no. Det här är ju samiska. Yes you know lappland-language". Och han var inte ett dugg tveksam om att svenska var ett ytterst lätt språk att lära sig.
"You hav to lörn from the grund" "If i say som så att its easy to learn when you know it".
Att se på ett avsnitt av En stark resa med Ola-Conny och Morgan kändes ju lindrigt i jämförelse. If i say som så.
Men det var rätt kul för oss tjuvlyssnare iallafall!
Det var igår och idag är idag! En bra dag för allt utom cykling tror jag! Min cykel behöver träffa en doktor, alternativt en fd moppeskruvande bror. Känns billigare med det sista alternativet. Min cykel låter likadant som cykeln Pippi Långstrump cyklar på. Min handbroms ligger i cykelkorgen och kedjan är knäpp.
Idag hoppade kedjan på två ganska dumma ställen. Två sekunder före en korsning samt på väg ner för gamliabacken. Den blir som extra brant när man inte har någon broms. He gå som rätt fort if i say som så!
Meeen det gick ju bra tillslut.
Hejpåer!

I like it!

Jag är glad. Uppsatsen får vara med på opponeringen. Det känns som ett stort steg närmare godkänt. Och det känns bra! Jag är glad. Hoppas bara den inte har allt för många miljoner anmärkningar så vi får bli helt klar med den någon gång! Det ska nog gå bra. Det tycker jag det ska iallafall!

Ett infekterat ämne

Här är den. Den senaste månaden svart på vitt. Inlämnad för bedömning.
Jag är nervös. Mycket nervös!

RSS 2.0