Återuppståndelsen

Mamma ska göra om köket så förra veckan var vi på IKEA och spanade. Inte bara på grund av köket. För det är trevligt med IKEA. Vi åt köttbullar och hela köret. Mycket trevligt.
Och eget måttband har hon med.
 
I veckan har jag haft halsfluss och fy fan vad dålig sjukdom det är. Man glömmer lätt bort hur ont det kan göra i halsen förrän man får typ halsfluss. Och hur tragisk man blir av långdragen feber. Ja jösses.
Idag är min första dag med hopp om livet sedan i lördags. Fy farao. Aldrig mer. 
 
Nu ska jag duscha bort 11 kilo sunkighet.
Hade!

Schlager och jordgubbar

 
Mellofinal var det igår. Fel låt vann. Han var ju favorittippad och bla bla bla men nä. Föll inte mig i smaken alls. Tråklåt. Något som däremot faller mig i smaken är jordgubbar. Dom hade rest superlångt för att delta i gårdagens mellofiesta. Kul för oss! Tråkigt för miljön. 
 
Idag har jag mest tagit det piano, som sig bör på en söndag. Jag har ganska ont i ryggen av oklar anledning. Aldrig haft ont på det här sättet förut. Alltid spännande med nya upplevelser! Jag har nog sträckt mig eller lyft fel. Eller nått. Varvar iallafall mellan att gå omkring, sitta still, ligga ner och gå omkring igen. Inbillar mig att det hjälper då.
 
Nu ska jag ta en lång och stärkande promenad till köket och se vad jag hittar där. Usch och fy vad det är min sämsta stund på hela dagen. Gillar att äta dock. Himla dubbelt det där.
 
Hare!

Sol i sinne

Tänk att hoppet om allt kommer med lite sol och värme. Efter typ sex månader av grå himmel blir man ju så oerhört lättad (och förvånad) när solen ba poff tittar fram och faktiskt värmer en aning. Jag fryser inte ihjäl idag. Och det gör mig glad.
 
Det är även fredag idag. Det är skönt när man är ledig på helgen. Om man inte är ledig på helgen är fredagen mest ett ångestmoment. För helgen är jobbigare att jobba på än någon annan dag. Belastningsmässigt liksom. Men tur för mig att jag inte behöver handskas med den ångesten förrän nästa vecka!
 
Med lite willpower kanske jag orkar vara uppe längre än till åtta ikväll. Jag är ju aldrig så trött som jag är på fredagar numera. Det och den sträckningen jag har i höften gör att jag känner mig allt annat än ungdomlig. Men jag gillar ju att somna på soffan. Så det går väll bra ändå.
 
Hare!
Woodan har inget med texten att göra. Han är ba fin.

Fika, hamburgare och meningen med livet.

Idag var det en lördag med kalas på schemat. Himla trevligt med fika och kaffe. Inget kaffe för mig men lukten av det är trevligt. Tycker jag. Det luktar fika. Alla gillar fika.
 
 
Här har vi då mig poserandes i spegeln. Men visst är det väll fantastiskt när man hittar en klänning i ens favoritkulör, som passar och har röd prislapp? Ännu bättre när man får anledning att använda den.
 
 
Och en av gåvorna till födelsedagsbarnet. En i sammanhanget stor hamburgare i lera.
Jag håller mig till det jag kan så att säga (och försöker tydligen dra in fler i burgarsekten).
Bränd för livet liksom.
 

RSS 2.0