Kan inte säga det tillräckligt många gånger

 
Oktober gör sin sista dag idag och ovan ser ni två naturfenomen från denna månad haha. Det blir ju roligare med bilder sägs det. Nåväl, oktober tar slut och jag har denna höstmånad jobbat 203,5 timmar. TVÅHUNDRATRE. Jag, som enbart upplevt svenskt arbetsliv, är faktiskt ganska så imponerad. Och tycker faktiskt det känns lite synd att det inte är oktober imorgon också. Då hade det blivit 211 timmar. Och jag gillar rekord. Tydligen. Men jag får väll spara lite timmar till stackars november också.
 
Det lustiga är att jag i början av månaden var helt idiotsäker på att jag skulle jobba mycket mindre än vanligt. Med allt vad det innebär. Så blev det helt tokigt kan man säga. 
 
Men imorgon börjar vi om på ruta och dag ett igen. Månadsmässigt alltså.
Känns helt okej det med.
Faktiskt.
 
Hade!
 

Lever osv.

Nej men nu har det minsann vart tyst här länge nog. Jag har satt samma person på att uppdatera bloggen som jag har gett ansvar åt att städa, diska och laga mat här hemma. Denna någon sköter icket sitt jobb så att säga.
 
Men det går ju bra det med. Jag själv jobbar lite från sandlådan om dagarna. Som förut å så. Varvat med lite restaurangsjobb. Javisst. Allt är som för fyra år sedan fast med en äldre, slitnare kropp och knopp. Och lite annorlunda ändå dårå. Men det går ju bra det med. 
 
Ikväll är kroppen väldigt sliten med en svullen, men icket hes, hals. Störig grej. Bra att den inte är hes osv men störigt att det blir så jobbigt att äta. Då fick jag det sagt också och det kändes skönt. Och nu är det idol och jag tänkte somna någon gång innan omröstningen. Blir fett.
 
Hade!
 

RSS 2.0