rise like a phoenix!

Här är jag igen. Efter ett avbrott pga jobb och alldeles för mycket Gossip Girls. Jag såg Gossip Girls för hundra år sedan, jag vet vad som händer och hur det slutar. Och jag vet hur irriterad jag blir på hela högen. Jag är trots det helt besatt. Ett avsnitt blir ett till. Och ett till. Och ett till. Och sen var den kvällen gjord. Serier är som droger för mig. Jag fastnar och sen sitter jag fast. Så var det med det.
 
Jag har även, som sista människan i norra Europa, skaffat mig e-elgitimation. Bara för att jag inte kunde släppa ångesten över att jag eventuellt hade en kvarts miljon i restskatt. Kunde inte vänta på posten för det beskedet liksom. Jag har underskattat min förmåga i legitimationsfrågan, trodde det var övermänskligt att lyckas med det eftersom jag inte ens fattar hur man gör ett nytt sparkonto. Bankspråk är ett språk jag icket behärskar, if i say som så. Men det var ju ganska lätt?
 
Och jag trodde ett tag att jag skulle behöva anställa en revisor för att förstå min deklarations underligheter men det löste sig. Eller jag tror det. Nåväl.
 
Jomen jag vet. Jag är så sjukt upptagen med livet att det inte är klokt liksom.
Jag längtar till sommaren så väldigt mycket.
Livet blir helt enkelt lite roligare då.
Hoppas jag.
Sökte på "sommar" i mitt bildarkiv och älskar att den här bilden kom upp först. Haha.
 
Hare!
 

Jag och mitt väder

 
 
Alltså det är så lustigt. Det är ju som bekant rätt mörkt på vintern och det blir man (läs: jag) helt konstig av. Men så kom solen. Och jag blir typ uppriktigt förvånad över hur ljust det kan vara. Och att jag utbrister MEN OJ VAD LJUST DET ÄR UTE när himlen är mörkt-mörkt blå istället för kolsvart strax efter klockan sex.
 
För man vänjer ju sig trots allt. Det är så rackarns normalt att det är natt i flera månader. Inga konstigheter. Och på sommaren är det ju helt tvärt om men det är ju inget konstigt det heller. Det ska väll vara soligt på natten? Eller? Finns det ens något annat?
 
Med det sagt så är jag glad att vi går mot ljusare tider. Märkbart ljusare tider.
Det gillar jag.
 
Like alot.

Färger som bara syns på natten

 
Jag har försökt ställa mitt dygn till den normala dygnsrytmen. Det tog mig tydligen en dag att komma tillbaka till det här. Snabbt vare gjort! 
Äsch. Det är trevligt att vara här igen. Det känns tryggt! Natten är trevlig.
 
Imorgon är jag ledig och har storslagna planer på att rensa avloppet! Otroligt mysigt ska det bli! Misstänker att det ligger en hel peruk och gömmer sig där i. Ja jösses. Carpe diem.
 
Godnatt dårå.
 
 
 

Kära dagbok

Jag hade en så himla konstig natt. Jag vaknade säkert fem gånger på grund av mina märkliga drömmar.
Och det var inte ens mardrömmar. Det här var natten då jag drömde om näbbskor. Näbbskor, läderbyxor som gnisslade mot skinnfotöljer och åter näbbskor. Och jag vill mig minnas något om en ospolad toalett.
 
Jag minns så väl ljudet av läderbrallorna som "gnisslade" mot skinnfotöljen. Obehagligt ljud. Och det börjar bli oroväckande många toalettrelaterade drömmar i mitt register nu.
Men det värsta må ju varit när jag vaknade sparkandes, helt övertygad om att jag hade näbbskor på mig. Och det ville jag för guds skull inte ha - tydligen. Men dom smög sig tillbaka på mina fötter vareviga gång jag somnade om..
 
Ett stort obearbetat trauma i mitt liv antar jag.
 

Zöndag

Söndag var det här. Jag kan inte sluta vara trött idag. Skulle ljuga om jag sa att jag inte snoozat mig igenom hela dagen. För det har jag verkligen gjort. Kan typ inte vara vaken haha. Nåja, nåja. Igår firade vi Engan och det var kul! Jag sjunger på tok för mycket och min röst är bananas. Men det går bra det med. Inte direkt som att jag använt den till något viktigt idag!
 
 

Och ja, slutligen. Klänningen är blå och svart? Eller?
Jag tycker det är så himla konstigt det här haha.
Jag ser 0% vitt i den iallafall.
Jätteknepigt..

 
Tack å hej!
 

RSS 2.0