Ändå en bättre variant av lördag.

Det är ju typiskt. Att man ska vara helt invalid när man äntligen lyckades bli ledig och få tid för återhämtning, reflektion och allt sånt där. Och jag som sagt att jag klarat mig så himla bra i höst när alla runt omkring mig gått runt som spökkråkor och mått apa. Fast det är ju lite tur att bli så här när man är ledig egentligen. För då har man ju "tid". Nåväl. Det går nog över snart. 
 
Och imorgon är det första advent och december. Vad är det som händer? Det går ju så snabbt. Hinner inte riktigt med. Men det är tur för då är det sommar snart igen. Längtar ju som bekant alltid till den där sommaren. Hoppas den blir dövarm i år. Då bli jag glad!
 
Nåväl. Det var allt för mig. Ha en fortsatt trevlig helg!
Peace out.
 

you better work bitch

Som Britney skulle sagt.
 
Efter den typ mentalt, och fysiskt, jobbigaste jobbhelgen på hundra år är jag rätt glad att jag är ledig idag. Nästan alltid glad för lediga dagar egentligen. Men särskilt idag. Fy sjutton vad pengar är svårtjänade ibland alltsååå! Känner mig seriöst fortfarande mentalt instabil och tål liksom inte någon form av kritik. Så var sparsam med den varan är ni snälla.
 
Men annars så. Ja. Mitt hem är renare än någonsin och det är ju trevligt! Och nu skall det lagas mat. Också trevligt! 
 
Känns ju viktigt att alltid lyfta fram positiva saker också!
 
Herrå!

You're the next caller. Your call is very important to us.

 
Idag har jag befunnit mig i telefonkö. I 50 minuter. Blivit vidarekopplad av tre olika personer. Den sista personen viste vem jag skulle prata med och kopplade mig vidare dit. Då får jag, av en telefonsvarare, veta att personen i fråga sitter i möte (standard) och att hon återkommer imorgon. Det kändes som en väl spenderad timme! Under tiden tvättade jag iallafall. Tänkte ju egentligen städa medan tvättmaskinen gjorde sitt men telefonkö är också kul tänkte jag!
 
Älskar för övrigt att ringa till kontorspersoner. Dom är ju smått omöjliga att få tag på. En telefonsvarare varje gång, "är på möte". "Lunch". "Konferans". "Gick hem". Jag säg då de! Och det enda jag behöver göra är att uppdatera min "kö-status". Vilket måste göras via telefon. Internet liksom, vad är det?
 
Jag har hur som inte fått mycket gjort på städfronten idag med andra ord. Men dagen är ju inte slut än! Tjolahoppsansa. Bara att plocka fram plogen och börja röja. 
 
Hare!

Mellan eller stor?

 
Tant tar igen sig med tekannan denna lördag. Det är stämning det! Rör mig som en pensionär ändå så det känns som en passande aktivitet. Min högra trapezius är trasig i vanlig ordning. Min höft gick sönder när jag, the hard way, fick lära mig den extrema effekten av underkylt regn i torsdagskväll. Jag och min kära kollega låg som två välta kossor på vägen med varsin cykel över oss. Så halt att det knappt gick att komma upp på benen igen. Det var fint det!
 
Inatt sov jag tretton timmar. Idag har jag sån där egentid. Ikväll ska jag dricka mer te och typ reflektera över min existens. Samt över ifall det kan tänkas finnas en tvättid innom en snar framtid. Ganska trevligt om du frågar mig!
 
Trevlig helg!

Monkey Index

Snappade upp uttrycket apfaktor och tänkte att det om något borde ju vara något jag har gott om. Apfaktor alltså. Googlade fram MonkeyIndex som det heter enligt amerikanarna. Tydligen så simpelt som att är längden från fingertopp till fingertopp längre än din längd från topp till tå så har du positivt apindex. Vilket jag givetvis har. På hela fem centimeter! Men det hade vi ju kunnat räkna ut. Jag har sjukt långa armar i jämförelse med resten av min kropp. Faktiskt. Det visste jag sedan tidigare men det känns ju coolare att säga att jag har positivt apindex än att jag har bara har väldigt långa armar. Om man nu känner att man måste påpeka det. Vilket jag ändå rätt ofta gör.
 
Jag tänkte att vi kunde ta en titt hur dessa ap-positiva armar då kan se ut:
 
Sen vad man ska göra med det hela vet jag inte. Slänga sig i lianer och sånt kanske.
 

För att citera mig själv, när jag citerat mina tankar om tankar:

"hej jag är trött, det är kallt ute och natt dygnet runt och jag vill aldrig gå ut eller kliva upp. hej då"
 
Det är en ganska bra sammanfattning får jag säga. Det enda som eventuellt skulle kunna tilläggas är att min stubin är utbrunnen för länge sen. Jag blir liksom irriterad för att jag är irriterad. All min vakna tid går åt till att försöka andas djupt och inte råka typ flippa. Skulle behöva gå på lite boxningspass! Det fanns förr på min lilla träningshåla men inte nu längre. Vet ni vad det är? Irriterande.
 
Nåväl. Nu är det två dagar kvar innan jag får helg och jag tänker mig att det blir bra då. Det brukar bli bra när min hjärna får reloada lite. Dansa, pausa. Fram tills dess ska jag försöka ta fram ett beprövat knep!
Ett mantra! Eller likvärdigt.

(Jag är en varm och trevlig person. Fridfull och behaglig. Lugn och tålmodig. Det är mysigt när allt är svart och snorkallt. Det är behagligt att frysa. Jag blir glad av att cykla tour de france med en igenfrusen cykel, med maxad kräkreflex. Jag tycker om att vara stressad. Det gör ingenting att jag inte vaknar av väckarklockan, jag får ju sova längre. Det gör heller ingenting att strömmen går när jag står i duschen. Det är ju bara spännande! Det är roligt nästan jämt.)

Det blir bra det. Tack för den här gången. Hej!
 
 

Bokstavligen talat.

 
 

Ja det händer ingenting här. Som ni märker. Är helt enkelt för mosig i hjärnan för att få fram några ord. Jag har loggat in säkert femtio gånger de senaste veckorna, stirrat mig blind på skärmen och loggat ut igen. Har ju mestadels skitdagar så här års. True storry. Och allt jag skriver blir lite som "hej jag är trött, det är kallt ute och natt dygnet runt och jag vill aldrig gå ut eller kliva upp. hej då" 
Typ nio sånna inlägg per dag kanske är något ni får se mer av under vintern! Det och att jag vill flytta till ekvatorn. Permanenta punkter på dagordningen. 
 
Jag tror egentligen att jag är en björn. Äta som ett psyk in på hösten och sen ba gå och lägga sig och klura på viktiga saker iett halvår. Något som skulle passa mig! Nåväl. Är så äckligt trött, som sagt, fastän jag sovit över tio timmar inatt. Facit på det?
Ska väll bädda upp inför en tvkväll och youtuba sengångare i reklampauserna. Mitt nya intresse. Sengångare. Dom är så stiliga.

Godkväll.
 
 
 

Snabbt och diskret

 

RSS 2.0