Mest borde jag sova.

 
Det här med att packa och ge sig av någonstans osv.
För det första framkallar det alltid dödsångest hos mig. För sån är jag. Det känns som att jag aldrig kommer komma hem igen, på grund av att jag kommer dö. Så då vill jag helt plötsligt inte åka bort längre, fast jag egentligen vill det såklart. Oavsett vars jag ska. Det är lite lätt betyngande, kan man säga.
 
Sen har vi det där med hur man packar. Och vad man packar.
En del gör ju det på elitnivå. Jag kör på amatörsmässigt kvantitetstänk.
Först och främst har man ju inga kläder. Så är det ju. Sen börjar man slita ut allt ur garderoben och då ska tydligen alla kläder som någonsin skapats med. Helst lite till. Och halva badrummet. Hade jag kunnat packa med toasitsen hade jag gjort det. Man vet ju aldrig när den kommer till användning liksom
 
Är jag borta en helg, eller en natt för den delen, har jag ändå alltid minst tre ombyten med mig.
Vilken soppa.
 
Men men. Väskan är packad men inte klar. 
Och imorgon åker jag bort igen. Man kan faktiskt dö på hemmaplan också. Med ungefär samma odds. Till och med soffan har visat sig vara livsfarlig senaste tiden. Så ja, om jag lyckas packa klart kommer jag med största sannolikhet att klara livhanken även denna gång. 
Men det vore skönt om någon annan än jag själv sa det till mig också.
 
Så tack på förhand - kommentarsfältet är öppet!

God natt

Det här med att blogga alltså. Jag tänker på den varje dag, min lilla kompis. Men sen så gör jag inget vettigt och gör jag det så tänker jag äsh.. Jag berättar det för bloggis en annan dag. Det blir inga andra dagar! Men nuså! Nu!
 
Nu är jag uppe mitt i spöktimmen på grund av en sjukt viktig detalj. Jag har glömt bort idol. Jag glömde att det var en ny vecka. Det här med semester alltså. Vilka problem det kan ställa till med! Tur att internet alltid ställer upp i sånna lägen.
 
Så ja. Det är vad jag sysslar med. Lite kompletterande bilder på det? Jomenvisst det kan vi ordna. Håll i er för här kommer dom.
 


 

Elefanten i rummet. Eller i taxin.

Jag var på maskeradpartaj i lördags. Som Mimmi (som i Pigg). Egentligen först som Merida (som i Modig) men misstänkte att folk kanske skulle tro att jag inte klätt ut mig utan bara såg ut så. Som en dåre liksom. Så det blidde Mimmi istället. Gick ju fint det med! Det var trevligt! Trevligaste på länge var nog att taxichaffisen jag åkte hem med först efter halva resan noterade att jag var utklädd. Vilken överaskning för honom tänker jag mig!
 
Ville ni se fyra ego-bilder på mig?
Jamen okej då!
 
Väldigt stolt över öronen, ja.
 

Hejdå skåne hejhej umeå

God kväll. Jag har landat i Umeå igen efter en Skånetur. Landade i fredagskväll egentligen. Nåväl. 
Det var alla tiders! Tiden går så vansinnigt fort men man hinner ju med mycket! Bränna sig i solen, hänga i en lina över marken, hänga i danskarnas rike, besöka playan och nästan att jag han äta mig ur brallorna! Men dom går på än!
 
Utsökt vistelse! som Carl-Jan eventuellt skulle sagt.
 
I väntan på att mitt kamerabatteri återuppstår kommer här mobilbilder. För det är ju så festligt med bilder!

 
 
 

semester i skåneland

Hallådär! Idag är det torsdag. Jag har semester och det funkar liksom rätt bra. Mer semester åt folket. Mycket mer. Det är min enda politiska hjärtefråga, hur röstar man då? 

Nåväl. Igår var jag och gjorde något himla skoj. Linbana och jag tror det hette rodel. Rackarns ostadiga nerver innan linbanan men det var himla, himla kul! Rodeln också. Så var det med det! 


Blueberry fields 4evah

 
Idag har vi plockat blåbär. Himla trevligt. Woody hälsar att det var det tråkigaste han gjort i sitt liv. Att lämna upptrampade stigar gick inte för sig så där satt han och beklagade sig medan jag yolo:ade och gick några meter bort från stigen.
Det kan ju finnas spindlar och allt möjligt äckligt i mossan../woody.
 
 
Vi fick ihop några blåbär iallafall innan jag gav vika för protesterna och vi tågade hemåt igen. Man tror liksom att hundar av naturen gillar ja, naturen. Men icket. Bara om man går på torra upptrampade stigar och inte under några som helst omständigheter plockar något typ av bär på vägen.
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0