Liggsår

 
Går emot mina principer och har honung i mitt te. Det är helt okej ändå. Lite sötare ba. 
Att vara förkyld är en sån där typiskt jobbig grej. Det går åt rätt håll nu iallafall! Och gör det inte det så får det göra det ändå. Det är ju så segt.
 
Tur jag gillar juice iaf! Och te!
 

Kvällsligt svammel från en ovanligt fager dam..

 
Jag vet inte vars jag trodde jag skulle någonstans när jag cyklade hem. Jag tar alltid samma väg hem. För sån är jag. Idag var jag dock någon helt annanstans och fick vända och cykla tillbaka efter ett tag. Vad tänkte jag där? Inget alls förmodligen. Mer än att det är oerhört okul att cykla hem genom ett nersläckt umeå. Speciellt på ställen utan någon bebyggelse. Och så är man ju liksom en och en halv meter lång. Och rätt klen. Lätt att ha sönder med andra ord!
 
Nej jag hoppas lamporna tänds snart igen! Dom har varit släckta länge nu!
Det är ju läskigt för tusan!
 
Jag tog då mig hem med livet i behåll även denna gång så jag ska väll vara glad för det! Är helt galet snurrig i huvudet och mår i ärlighetens namn ganska så blä. Jag föll för grupptrycket och blev kanonförkyld jag med. Tänkte att det kanske är lika bra att passa på! Imorgon får det vara bra igen dock! Nu har jag snorat klart!
Tackar immunförsvaret på förhand.
 
Janämensåatte. Tack för mig.
Godnatt!
 

Man måste ha halsduk när det är höst.

Igår var en bra dag tills den blev dålig. Då var den dålig resten av kvällen för ja, jag tar åt mig på tok för mycket av knäppskallars skeva verklighetsuppfattning. En del människor har så galet lite skam i kroppen ändå. Uscha!!
 
Idag känns det ju lite lättare iallafall! Världens bästa Woody är min idag. Han är sådär jobbigt positiv att man måste bli glad själv. Vi har försökt oss på borstning. Gick sådär bra. Jag har bara lyckats fluffa upp pälsen på benen hans. Ser galet ut mest men han blir mjuk iallafall!
 
Och så har vi såklart traskat runt i holmsunds allra djupaste skogar! Nästan. Vi (jag) är rädd för mamma björn och hennes kids som var där och hängde förra veckan. Så vi skippade det och tog småskogarna istället. Skog finns det ju gott om ändå. Intresseklubben sprängs.
 
 
Nu måste vi (jag) stoppa mat i magen. Är lite skakis! Då är det dags att fylla på systemet!
Hare!
 
 
 

..regnet det öser ner, solen går upp och ner

Idag är det onsdag. Jag har tisdag i mitt huvud men vad gör väll det. Har druckit galet mycket te och ätit galet många kakor ikväll när Sara firades ännu en gång! Med tårta, kakor och massor med te denna gången. Det var himlarns så trevligt! Kakor är fina grejer. Te med. Jag gillart.
 
Annars har dagen bestått av jobb, regn och blodpudding. Och en kille som försökte köpa knark av mig. Man får tycka vad man vill men jag tyckte det var ganska så uppfriskande ändå. Det var ju så oväntat! Och lite kul ändå eftersom han var så stenseriös. Tokigheter minsann!
 
Och vad ska man göra just exakt nu? När man är för pigg för att sova men för trött (läs: slapp) för att engagera sig i disken. En kopp te kanske. Jag tror nästan det blir så!
 
Nattinatti!

Jämna plågor med ett ojämnt humör.

En sån dag! Jag gillar inte söndagar. Och jag är inte ens bakis. Sov gött gjorde jag inatt också. Tur man är lite klok iallafall! Imorgon är det måndag. Och jag är ledig. Det känns inte helt fel! Måndagar är bättre än söndagar om inte annat! 
 
Så det blir ju bra! 
 
Ikväll är Gunvald Larsson på televisionen. Det är ju en trevlig sak med söndagar ändå! Gunvald är bäst. Fast jag vågar knappt se på Beck för jag är en tönt som blir mörkrädd för allt. Så kan det ju va! Kanske går bra nu när jag fyllt 23 och allt! 
 
Vi få väll se helt enkelt! 
 
Hare gött
HERRÅ!

På tal om Filip och Fredrik

Det här finfina klippet visade dom på breaking news igår. För bra för att missas. 
Visst blir man väll glad ändå?
 

Hallådär!

 
Det är ganska mysigt att det har blivit mörkt om kvällarna igen. Även om det innebär att vintern och snön och frost-tortyren kryper närmre. Man kan tända ljus iallafall! Det är ju myspysigt värre! Och godis kan man äta om man vill! För det får man. Speciellt när det är långväga fraktat marknadsgodis som är så sött att man nästan blir helt skakhänt av det. Jag gillare! Tack! 
 
I övrigt är det rätt fullt upp som vanligt. Äta, jobba, sova dö. Och dammsuga då såklart. Jag tappar så mycket hår att jag inte riktigt vet hur jag ens kan ha något kvar på skallen. Dammsuger jag inte två gånger i veckan har jag stora hårbollar lite här och var. Ganska låg mysfaktor på den saken får jag säga! Tur det är enkelt åtgärdat iallafall.
 
Nåååväääl.
Nu ska tant häva i sig kvällens sista tekopp med Filip och Fredrik som sällskap på televisionen.
Hare!
 

Vänliga hälsningar - Bitterfittan högst upp.

Okej, inte för att vara den som är den men i jämförelse med röjet som var i det här huset inatt får jag säga att svirarna tvärs över med grym bas, ekonomi och ork är rent utav trevliga att lyssna på! ÄVEN natten mot måndag.
 
Funderar helt ärligt på att gå ner och väcka upp de som höll låda igår. Med en hink kallvatten. Jag hoppas bakfyllan tar ut sin rätt på er. Jag hoppas ni sitter i fyllecell och lider allihopa. Jag hoppas ni spyr som små grisar. Gärna på varandra. 
 
Haha, ja jag ÄR så jäkla bitter! Hur tappad är man när man skriker i flock hela natten. Femtio könsord i minuten. Skaffa ett större ordförråd och lite mer innanför pannbenet. Onyktra killar i grupp är som neandertalare. Tant Elin fick nog klockan två och ställde sig på balkongen och bad dom hålla igen käften.
-Öjjj... Vad hände nu då? HAHAHA Alltså är hon reeeetard elle??? Jävla fitta assssååå. Öjj lyssna nu när jag rapar. HAHAHAHAHAHA jag luktar bajs i munnen!
 
Och klockan sju gick billarmet utanför igång i vanlig ordning.
 
Godmorgon världen!
Här kommer jag.
 

Så mycket frågor - så lite svar.

Mina grannar tvärs över har allt annat än ljudlösa fester minst tre gånger i veckan. Skojar ej, det här är tredje kvällen för veckan.Vi bor liksom inte ens i samma hus men jag hör varenda låt dom spelar. Varenda allsång. Varenda Woooooh!
Basen pulserar i min hjärna mitt så här under fredagsmyset! Men det går väll för ikväll, för det är fredag. Söndagar och torsdagar blir jag aningens mer trött i kropp och själ.
 
Men hur som haver. Jag är oerhört nyfiken på vad dom lever av. Vilket jobb ska man ha för att orka partaja tre till fem dagar i veckan? Och festliga drycker är ju inte direkt gratis. Och hur toleranta grannar har dom i sitt hus? Alla deras grannar lär ju ska vara döva och om inte annat lär dom ju vara på god väg att bli det!
Och jag vet inte hur det är för resten av världen men efter en tvådagars är jag ungefär lika pigg som en 99-åring. Hur i hela fridens namn fixar man då fem dagar?
Läser ni kedjerökande svirare det här får ni hemskt gärna räta ut mina frågetecken!
 
Och för att avrunda det hela och låta ännu mer som en kärring kan jag avslöja att jag har roat mig med att tvätta ikväll. Imorgon ska jag jobba och jag är rätt så trött. Om ni undrade.
 
Herrå!

You've been bamboozled!

 
Ja nu var det ju så här att jag slutade tidigt, solen lös, det var skönt i luften och jag hade energi kvar i kroppen och tänkte gå ut och kuta på dagtid för att ja, omväxling förnöjer. Samma minut som jag korvade in mig i träningskläderna så börjar det ösregna. Jag tänkte att det går säkert över. Nu snart två timmar senare börjar jag inse att det inte kommer sluta regna. Typ någonsin. Det har blivit någon slags strom. Och jag känner otagg för att gå ut under sånna omständigheter.
 
Så kan det gå!
 
Det går som ingen nöd på mig för det. Det är ju tisdag. Tisdagar är min tvkväll. Wooo!
Kanske hinner ta ett bad innan det. Och tända sju miljarder ljus. Och koka te. Och jäsa på soffan hela kvällen.
Jamenjavisst! 
 
Herrå!
 

Men alltså jag orkar inte.

 
Måste banne mig se till att fixa kikhålet på dörren. Alternativt skaffa mig en doberman.

RSS 2.0