en gång till alltså

Men vad var det som hände här egentligen? Det var frost i gräset igår och idag är det snö överallt. Alltså överallt. Alltså massor. Det hände alltså i år igen. Och det känns lika märkligt men lika bekant varje år. 

Idag är det fredag

Nej men hallå igen! Bra med er? Jomen det är bra med mig också, tackar som frågar. Det är fredag, jag är frisk och jag håller på att tvätta kläder. Känner mig ganska nöjd. Det blir minsann en hårtvätt ikväll också. Är det fredag så är det! 
 
 
 

Trevlig helg

Det här med att ställa om dygnet. Det funkar typ. Om jag går och lägger mig innan min pigghet kickar in runt 22.
Det betyder alltså att jag är i full färd med att ställa om dygnet lite väl hårt. Min tidigaste läggdags den här veckan har varit 20.30. Halv nio. Vem är jag ens? Och jag skulle lätt kunna somna nu om det inte vore för att idol sänds så RACKARNS SENT haha.
 
Men! I helgen är jag ledig. Woopwoop! Det känns så vansinnigt skönt. Jag kan alltså sova till halv tre om jag vill. På eftermiddagen alltså. Inte en självklarhet längre. Men! Jag kan det. Om jag vill. Men varför inte fånga dagen och kliva upp klockan sju? Det lär ju ske bara för att jag inte behöver göra det.
 
Men det är skillnad på att göra det frivilligt ändå.
Ja nä men jag är laddad. Tror det kommer bli fantastiskt.

RSS 2.0