Trick or treat

Igår spräckte jag upp skinnet på armbågen på något vis. Det gjorde stört ont. Idag blev jag påkörd av en bil. Det gjorde inte lika ont men jag fick ett större blåmärke än från armbågsinsidenten. Det är alltid så. Man slår sig någonstans och tror man ska dö av smärta och man får noll bevisning för hur ont det faktiskt gjorde. Sen råkar typ ett löv blåsa förbi och träffa dig på benet och du får ett blåmärke stort som en fotboll. Sjukt taskigt.
 
Idag är det halloween också. Antar jag. Har haft många underliga filurer på besök ikväll. Vilken tur att jag gav vika för mitt pepparkakssug i veckan dårå! Och tur att jag fick hjälp med att tömma burken. Ätit ohälsosamt många i veckan. Det är liksom min andra burk. På fyra dagar. Say no more.
Vampyrer gillar pepparkakor iallafall. Det är ju tur. Så det slapp bli bus istället för godis. 
 
 

Googlade lite. Älskar sånt här. Himla kul!

Hur kan en främling se om två personer är gifta?
-Du måste kanske gissa, men en bra ledtråd är om de skriker åt samma barn. (Sebastian, 8 år)
 
Vad gör de flesta personer på en träff?
-De har det roligt, och de borde använda dem för att kära känna varandra bättre. Till och med pojkar har något att säga om du lyssnar ordentligt. (Lisa, 8 år)

-På den första träffen ljuger de bara för varandra, och det brukar vanligtvis få dem så intresserade att det blir en andra träff. (Ola, 10 år)
 
Hur skulle du fått ditt äktenskap att fungera?
-Säga att hon var vacker, även om hon såg ut som en lastbil. (Rick, 10 år)
 


-Så flög Jesus upp till himlen, och där träffade han Jesus och sitter nu på sin egen högra sida. Det är helt omöjligt att begripa och ingenting att bry sig om. (Stina, 8 år)
 
 
-Reeza tror inte på Gud, han tror på Allan. (Lisa, 6 år)
 
 
-Honan heter gris och hanen heter svin. Ungarna heter kelgrisar. (Sofie, 5 år)
 
 
-Min hund är halvnorsk, men den är rätt fin i alla fall. Den förstår ganska mycket med tanke på hur det kan vara om man är halvnorsk. (Alex, 8 år)
 
 
-Min mamma är så himla fin, för hon har så långa bröst. (Bjarne 6 år)
 
 
-Jag kanske ska bli bög, för jag tycker inte så mycket om flickor. (Henning, 7 år)
 
 
-På Sveriges nationaldag släpper de ut kungen från Skansen. Han vinkar till människorna och tycker det är roligt att få se sig omkring. (Lisa 6 år)
 
 
 

Torsdagsnötter.

Är så jäkla grinig idag. Sådär lättretlig och härlig! Har precis ätit middag och det känns i skrivande stund som mitt livs bäst fattade beslut. Vad glad man blir i huvudet av pannbiffar. Det dumma är att jag blir mer hungrig av att äta ibland, men känner mig ju som en elefant om jag börjar göra middag igen. Fast ingen behöver ju veta något.. Förutom ni som läser det här. Höhö.
 
Och så ser jag på Lyxfällan. Varenda gång jag ser lyxfällan eller tonårsbossen blir jag alltid sugen på att göra en månadsbudget! Jag har inga sjukliga ekonomiska problem eller så men jag är nyfiken! Vore ju intressant att veta vad jag typ äter för en månad! Jag har ingen aning. Boende, kläder, nöje, övrigt. Skulle behöva en godiskategori också tror jag. Skulle ju vara intressant att se hur mycket det blir på alla kategorier en vanlig månad! 
Och sen göra en ny stenhård budget och följa månaden efter! Kul eller svintråkigt. Intressant i vilket fall som.
Eller är jag tidernas största nolifer som på riktigt tycker att det skulle vara intressant?
 
Nästa månad börjar jag väll hamstra kvitton dårå! Om jag kommer ihåg. Eller man kanske kan börja mitt i månaden? Kan inte reglerna riktigt. Ska klura vidare på det.
 
Herrå!

Rugguggla

 
Jag var ute och gick tidigare. Det misstaget gör jag aldrig om. Höll ju på att blåsa bort! Och burr så kallt. Hänger med filten innomhus istället. Är helt knäppt men jag somnar typ varje gång jag sätter mig ner idag! Narkolepsi någon? Skyller på vädret som vanligt. Bra syndabock. När jag är vaken dricker jag te och har dokumentärmaraton. Älskar dokumentärer. Är ju en tönt.
 
Dagens slutsats: De som arbetar inom pälsindustrin må ju vara barn/barnbarn till konsentrationslägersnazisterna under andra världskriget. Dom verkar ju ha ungefär lika mycket empati för andra levande varelser.
Kan man injicera gift i hjärtat på en människa bara för att se hur lång tid det tar för denna att dö så borde man rimligtvis även vara kapabel till att slita lös skinnet på ett levande djur. Är de nu inte relaterade till varandra bör det åtminstonne ha samma hjärnskada.
 
Dokumentärer är alltid hemskast för det är liksom på riktigt. En del människor är ju så ofattbart dumma i huvudet. Jag blir så upprörd! Och tårögd, alltid. Särskilt blödig när det kommer till djur. Köp inte päls. Gör du det så är du dels störd, och dels så hamnar du på min svarta lista. Den börjar bli lång.
 
Herrå!

Svammel

Gud. Så. Trött. Jag. Är. Inte jag-vill-gå-och-lägga-mig-nu trött. Mer typ Helt-slut trött. Och jag vet ju att den här dagen bara är en aptitretare för vad som kommas skall. Ja jösses hörrni! Det blir kul det! Går nog bra.

Jaja.
Det är dödskallt igen. Min cykel har i vanlig ordning börjat strejka. Jag vill flytta till ekvatorn. Cykeln med. Vi trivs bäst i varma klimat. Snart kommer den där perioden då jag inte kan cykla till jobbet. Och jag kan inte åka buss. Och helt seriöst knappt kan gå. Tar ju en evighet och på den evigheten fryser jag ihjäl. JOBBIGT LÄGE. Usch och fy vad jag inte vill ha någon mer vinter. Jalla jalla växthuseffekten för fan! Allt blir en miljard gånger jobbigare när det är vinter. Deppigt!
 
Ikväll är det Idol iallafall. Det är inte deppigt. Bara om fel person blir kvar i gamet igen. Då bli tanta bitter.
Nu skall jag äta yoghurt och trycka salami. 
Trevlig helg!

The real housewife of min-gata-i-stan

Dagens positiva händelseförlopp:
Idag har jag städat. I fyra timmar. Grundligt värre! Dammsugit allt som går att dammsuga. Plockat undan allt som går att plocka undan. Dammtorkat allt som går att dammtorka. Till och med kylen är städad! Det var som att jag vaknade upp ur en koma imorse. Istället för att vakna och längta tills jag får gå och lägga mig igen så vaknade jag och kände att hoppsansa vad pigg jag är! Inte illa pinkat.
 
Jag var så pigg och inne i städcirkusen att jag glömde bort den lilla detaljen att "äta bör man annars dör man". Kallsvettig och vrålhungrig tänkte jag att det är lika bra att slå på stort! Tack vare min nya kompis Losec kan jag göra det igen. 
Sååå, Frukost/Lunch/Middag. All-in-one. Fantastiskt asgott. Renslickad talrik.
Och! efter det så fick jag ju inte helt oväntat lite mer energi och ökad livslust tillbaka.
Sååå, jag köpte äpplen och bakade äppelpaj! Som för övrigt blev sjukt jäkla god. Tror aldrig jag bakat äppelpaj förut. Jag är ju lite mer utav en blåbärspajjare. Eller ananaspajjare för den delen. Om ni undrade.
 
 
Dagens negativa lista dårå:
 
Antalet proppar jag bytt i proppskåpet: 3
Antalet timmar brandvarnaren spontan-pep innan jag fick av den: 1,5
Antalet naglar jag har brutit: 1
Antalet gånger jag snubblat över dammsugaren: 2
Antalet nya blåmärken efter att ha snubblat över dammsugaren: 1
Antalet människor jag träffat idag: 0 (om man inte räknar med konsumbesöket)(tur det finns telefoni och sånt)
 
Morgondagens todo:
Hitta en aslång skarvsladd.
 
Sååå, då vet alla vad tant har haft för sig idag. Läget under kontroll.
Peace out.

Också kanske en liten palm.

 
Alltså. Idol tjugohundratretton. Är detta ett skämt? Mina idoler ba ryker. George, om du läser det här kan du få komma hit och sjunga för mig nu när kalendern kanske öppnade upp sig. Jag kan komma på vecko-teman. Inga problem. Och två brudar är kvar som jag liksom vill ska åka ut någon jäkla gång. För det kommer dom ju göra garanterat. Så jobbiga att se och lyssna på liksom.
Ja, jag är rätt så insatt i den här säsongen. Missade bara premiären, sen har jag hållt mig flitigt uppdaterad. Våga älska idol (och spy på sveriges omröstning).
Och så måste man ju älska Anders Bagge.
Men det är väll någon slags grundlag i det här landet? Anders Bagge och Maria Montazami.
Dom borde göra tv tillsammans förresten. Bagge och Montazami. Har en känsla av att det skulle kunna bli ganska så fab! Jag skulle då bänka mig med popcornskålen iallafall! Thats for sure.
 
Jaja. Trevlig helg!
Tugg å svälj.
 
 
 

Ville bara upplysa er om aaaatt..

Jag har köpt ett par helfestliga brallor!
 
Ser ut som pyjamasbyxor men funkar även utomhus. Fantastiskt. Fabulöst. Grymt fashion och lite afrika. Känns som att vara byxlös. Fast man har brallorna på sig. Fint.
 
Annars värker tanden, tandköttet, käken och allt som hör till än. Tackar som frågar.
Det är mycket visdom i mina tänder som ska fram tror jag.
Höres!

Får man fresta med en pilsner?

 
Igårkväll cyklade jag hem. Duschade på rekordtid, maxade hårfönen och var typ prick färdig när mina gäster anlände. Hela tantfamiljen samlad. Fina tider! Lite vin och den numera obligatoriska pilsnern var på plats med. Himla trevligt! Sen blev det natt och jag somnade samma sekund som huvudet landade på kudden. Och idag har jag plågats till det jävligaste! Alltså mina jäkla visdomständer. Jag förstår varför bebisar är bråkiga när dom får gaddar. Det gör ju så jäkla ont. Mina är inne i en växtfas igen. Två stycken samtidigt, en uppe och en nere, bägge på vänster sida av munnen. Jag kan typ inte öppna munnen, måste bitit ihop med all kraft hela natten! Starka käkar. Eller dumma tänder. Antingen eller.
Ungefär hur ont är det meningen att det ska göra att få tänder? En är utväxt och klar för användning. De andra tre är in process så att säga. Känns ju så onödigt dundertråkigt att gå till tandläkarn för ingenting liksom.
 
 
Nåväl. Har ätit ipren hela dagen och snoozat mig igenom första säsongen av how i met your mother. Igen. Löving it. Och ja, i skrivande stund kokar jag potatis. Här skall ätas potatismos! Jag är faktiskt hungrig. Det blir man när man sover sig igenom de där sjutusen målen man sägs behöva äta varje dag. Potatismos är min favorit alla gånger. Lättuggat dessutom. Vinnande koncept.
 
Herrå!

Dagens psykbryt

En dag kvar av en miljon möjliga. Imorgon får jag helg. En sån där som är mer än en dag. Mer än en måndag alltså. Inte fy skam. Jag har blivit en sån där som typ får borderline utan regelbunden tvådagarsledighet. Gammal och aggressiv. Precis som med torktumlarluddet så gäller det då även att de som går i rad på cykelvägen ska dö. Jag blir så jäkla lack alltså. Somliga dagar mer än andra, bör tilläggas. Borderlinedagar.
 
Men helt ärligt, alla 55+:are som går där med sina jäkla stavar. Som en mur över hela vägen. Dom funderar inte på att vika en meter. "Störst går först". Vet hur allt ska vara. Nu går vi här tre på rad och har en skitviktig diskussion om en börskrasch som ägde rum någon gång innan jesu födelse. Vi tänker inte ta ett steg till sidan och släppa fram den där jäkla cyklisten inte. Nä varför skulle vi det? Det är väll bara att hon vänder om, tar en annan väg och anpassar sig efter oss. För här går ju vi.
 
Nästa gång kanske den där jäkla cyklisten skiter i att kliva av och släpa ner cykeln i diket för att kunna passera livsnjutarna. För här cyklar ju jag. Nästa gång kanske den där jäkla cyklisten tar sats och ba kör. Den där jäkla cyklisten kanske är galen? Vem som står i diket och gör i brallan då kan ni ju diskutera på nästa dagensindustri-powerwalk.
 
 
Nä. Tio djupa och gå vidare. Men näe, det händer på tok för ofta. Typ det största samhällsproblemet vi har i sverige tror jag!
 
Godnatt.

RSS 2.0