Dennis

Det här är Dennis.
Dennis är åtta veckor gammal och än så länge positivt inställd till livet! Han tycker det är lite läskigt med alla bussar, bilar, cyklar och moppar som driver runt i hans nya revir. Men har man bott i skogen hela sitt liv så är man inte så street smart! Vi jobbar på att vänja oss.
 
Hans nuvarande intressen är att jaga sin egen svans (svårfångad). Alla typer av snören/rep/trådar och att sova på soffan. 
Jag lyfte upp honom i soffan en gång men han fattade ganska direkt att det är där man bör vara. Han tar sig inte upp själv än men han försöker!
 
Dennis lär för övrigt kapa den här bloggen en tid framöver.
Håll ut.

Hipster

 
Javisst. Här var jag, fröken Ljung och Olga. Det var soligt och det åts sallad. Mycket trevligt. Olga var måttligt road av konceptet parkhäng. Inte askul att vara på samma plats hela, hela tiden. Det kom lite ankor att titta på iallafall, alltid något! 
 
Nu är det tvätt på agendan och sen måste jag se till att ladda upp lagret i kylskåpet. Har en känsla av att jag borde göra tusen saker, men så känns det alltid. Så det löser sig nog!
 

Ordning

Jag har städat balkongen. Ett projekt jag haft släpandes ett tag kan man säga. Jag har i samband med det återigen varit på återvinningen och återvunnit. Det blev en jäkla skillnad kan jag säga, en soptipp framstod som glänsande i jämförelse med hur balkongen såg ut. Men nu är det fint! Så fint att jag låtit en lavendel flytta in/ut på balkongen - sommaren är ju inte slut än!
 
Hoppas jag
Lite rost får man leva med.
 

Tema: Bil. Och fågelbajs.

Hej!
Igår höll jag igång från arla morgon (på riktigt) till sena kvällen. Hej och hå. Gårdagens största projekt var nog navkapslar. Jag och Albin åkte till Biltema, köpte ett gäng och försökte trycka på dom efter bästa förmåga utanför mitt hus. Dom satt dock inte bra. Inte bra alls faktiskt. Efter vi kört ganska exakt 50 meter lossnade första mitt i rondellen. Vi körde runt några varv innan Albin lyckades plocka upp den i farten. Sedan ut ur rondellen för att komma tio meter till innan nästa rullade av, och när vi stannade bilen för att plocka upp även den så fortsatte den tredje navkapseln rakt fram. Den hade alltså också lossnat. Och vi har alltså inte ens kört 500 meter sen start. Vilken cirkus!
 
Mot holmsund där jag fick hjälp av pappa att slipa till dom tills dom gick att få på. Plastkapslar från Biltema.
Jadå, fint skare va! 
 
 
Framåt kvällen fick jag med mig två tappra själar till älven för lite lätt picknickande och högläsning ur Hänt Extra. Där står allt värt att känna till. Alla tiders! Älskar när det är varmt på kvällen men det vänder så fort ibland. Så när solen gömde sig bakom ett hus fick det bli kvällste på fiket mittemot.
 
Bra dag i det stora hela.
Slutrapporterat.

Borta bra. Hemma bra.

Hejdär!
Nu har jag varit och kommit hem från min årliga Skåneturne. Det var mycket trevligt i vanlig ordning, hade dock missat att beställa sol det här året så det var ju lite utav en bristvara. Men i övrigt var det topp! Jag har varit på stranden och studerat så att den låg kvar. Jag har även spanat på kossor, får, sniglar, myror, nötter, plommon och sånt där som man kan roa sig med. Och åkt omkring. Ziplinat och rodlat. Ätit och fikat. Alla tiders! Vill ju egentligen inte åka hem men så vill man det ändå. Schizofreni.
Tackar så mycket alla inblandade iallafall!
 
 
 
 

Laxeringseffekten

Hallå hallå! Vilken jätteproduktiv vecka jag har haft so far. Jag, som på äldre dar blivit lätt pedant, har rensat och städat som ett/det freak jag är. Jag har flyttat möbler, burit saker till förrådet och rensat garderoben grundligt. Och tvättat hela rubbet. Javisst!
Jag har idag även gjort mitt första solobesök på återvinningscentralen och slängt iväg en massa skit. Det gick bra. Jag var nervös och tänkte att jag kommer köra vilse men icket!
 
Jag har kommit fram till att mitt hem har någon slags förstoppning. Det kommer in en massa saker men ingenting kommer någonsin ut. Det ligger i något hörn och väntar på bättre tider. Men nuså har jag lyckats få ihop något slags, i alla fall, lätt laxerande medel. Och det känns bra. Lättat lite på trycket här hemma. Både jag och mina kvadratmeter är nöjda.
 
Och klippt mig har jag gjort. Och varit på partaj. Och tagit ut mina nya supersnabba dojjor på världens svettigaste promenad. För det blev ju varmt igen! Man tackar ja, shortsväder hela dagen lång.
 
Och nu mina kära vänner tänkte jag sova.
För det är ju en dag imorgon också.
Hare!
 

RSS 2.0