Äta bör man

 
Tjolahoppsansa. Igår var det pannkakstillverkning här. Det är en konst i sig. Havrepannkakor, vanliga pannkakor, blåbärssylt, pannkakssylt, blåbär, hallon, bananer, physalis, grädde, socker och nutella. Det gick hem kan man säga. Sen visade det sig att både Hanna och Jessica hade med sig efterrätt så det svullades rejält här igår. Men gott var det! Och så smeds det flyktplaner. Fin onsdag helt enkelt.
 
Idag är det torsdag och jag är ledig. Det är skönt.
Och så var det med den saken.

Världens kanske bästa tips någonsin

 
Jag gillar kaffe när det är svart som natten. Själen. Samvetet. Och allt annat som ploppar ur munnen på folk när det liknar sitt svarta kaffe som något som är svart. Anyway. Jag brukar strö i lite kanel i kaffefiltret för att toka till det lite och idag tokade jag till det en hel massa. Chaihavremjölk i kaffet. Herre jösses så gott. Kaffe + kanel + kanel och något annat chai-igt. Kryddigt! Gott!
 
Japp. Bästaste tipset någonsin så spring iväg och gör kaffe nu allihopa!
Ni kommer antagligen vara mig evigt tacksam efteråt.
Förutsatt att ni inte har dålig smak eller nått.
 
Later!

Freedom at last

Paniken som infinner sig när man vaknar fem minuter innan man börjar jobba. Det är en jobbig känsla det! Sen kommer lugnet tillbaka när man inser att man inte alls jobbar utan är ledig och kan pilla ut tandborsten ur munnen och gå och lägga sig igen. Det är en mycket bra känsla det!
 
Sen sov jag till tolv. Typ det bästa jag vet.
 
Igår efter en halvgalen löningsfredag begav jag mig till Liljansberget för lite fredagsmys hos Hanna. Fyra av fem tanter var på plats och det var alla tiders. Spel, morotstavar och poppisar. Göttans och alldeles lagom avancerat. Sen blev det natt och svinkallt. Jag joggade sista biten hem på grund av rädslan att frysa fast i marken. Det är jobbigt att jogga i moonboots. Dom är så sjukt stora.
 
Idag har jag firat pappa som fyller år. Jag är så mätt att jag håller på att explodera. Det blir alltid så.
Jag har liksom ingen självbehärskning när det kommer till mat och fika ibland. Min mage lider, men det var gott!
 
Ja, nu har jag nog lyckats redogöra allt jag gjort. Ska lösa korsord och se ett vänneravsnitt till innan jag däckar.
Himla trevligt!
 
Herrå!

Konsten att göra ett snabel-a

 
Hallådär! Jag har försummat denna sida kan jag känna. Inte för att det spelar någon större roll men jag tycker ju det är kul att skriva. Och det är enligt statistiken några stycken som finner något slags nöje i att läsa det. This is for you. Vilken ära!
 
Jag har helt enkelt jobbat och haft en mindre inspirationssvacka. Jag får helt enkelt inte orden att gå ihop. Dom vill inte flyta på som dom brukar. Det går nog över. Det blir så ibland. Tror jorden fortsätter snurra ändå faktiskt.
Jag har gjort bort mig idag. Det kan jag ju säga. Det tillhör inte ovanligheten men ändå. Jag fick imponera med mitt icket existerande minne och framstå som ett tekniskt efterblivet ufo i samma veva. Skoj! Tur det finns människor med tålamod!
 
Och jag kommer inte på ett endaste ord till. Vad är det som händer? Det brukar vara tvärt om.
Nåväl. 
Hare!

Tjugoförsta januari.

God afton världen. Här sitter jag i pyjamasen, en handduksturban på huvud och stinker choklad-bodybutter. Kunde varit värre. Jag är så galet torr, från topp till tå. Det svider, det kliar, det spricker. Jobbigt! Helst av allt skulle jag velat fylla badkaret med typ idominsalva och plumsa i, men ett vanligt bad fick duga ikväll. Jag fick upp värmen igen iallafall. Men hade jag haft typ 900 tuber idominsalva skräpandes här hemma hade jag inte tvekat en sekund! Japp. Jag drömmer stort idag, men tänk så skönt det hade varit!
 
På tal om att drömma stort! Jag blev galet sugen på jello idag och så fanns det på affären! Det trodde jag aldrig men det gjorde min torra dag väldigt mycket bättre. Dallriga grejer är så himla gott.
 
Herrå!

Korvoholic

 
Jag besöker det danska riket en gång per år. Mycket exotiskt. Hur som helst så gillar jag ju korv. Och den bästa korven som finns kan mycket möjligt vara den danska röda körven som synes ovan. Så exotiskt som det kan bli.
Den fanns på maxi helt plötsligt, ungefär dubbelt så dyr som all annan korv men det var det tametusan värt! Den ÄR så god. Den är ju såklart mycket godare när en äts på plats, utanför någon slags korvmoj med tiotusen fåglar runt om en. Men ändå. Galet gott. 
 
Mycket bra initiativ av inköpschefen eller likvärdig snubbe på ICA. Mycket bra!
 
Tack och hej
/Nöjd tjej.

Extra Ordinary

 
När man städar så det blir stökigare. Och när det känns som man gjort världens radikalaste förändring som någon någonsin gjort, och så märks det knappt någon skillnad när man beskådar slutresultatet. När man får världens bästa idé och håller på att peppa ihjäl sig för att genomföra den, och så går det inte. Eller så blir det ändå som att det alltid fattas en bit. Och man får en ny idé som leder allt tillbaka dit det en gång stod och dammade. "Det blir nog bäst så ändå". 
 
Mitt hem kommer aldrig bli klart. Det kanske är det som tjusningen, vem vet. Ursäkta röran vi bygger alltid om. Allt är provisoriskt, tills det växer fast och blir permanent. Det är nog så jag vill ha det. Ett hem som återspeglar sig i den som bor där. Alltså jag. Ett helt galet strukturerat kaos, en blandning av explosiv regnbågssyrup och en blekfet tant. Lite Indisk curry och lite Kalles kaviar. Varför bara välja ett spår när man kan glida in på alla.
 
Lite så tänker jag. Och det är vad jag gjort idag.
Sängen är iallafall renbäddad. Och en tavla har fått byta plats till förmån för en annan.
Men annars är det som sagt ingen märkbar skillnad.
Såatte.
 

Nu är det fredagsmys

Är på mitt allra bästa orkar-inte-göra-någonting humör. Jag må låta som en sorglig figur men det är så galet trevligt. Har en jobbig kombination av illamående och godissug. Borde pallra mig iväg till konsum i vilket fall som men det känns så himla kallt. Och då blir det automatiskt längre. Burr. 
 
Och jag drar mig alltid lite för att gå på konsum. Jag är ju världens största stammis. Inte storleksmässigt största kanske men flitigt besökande! Känns som om jag gör det så uppenbart för personalen att jag inte har något liv. Är en sån som vräker i sig chokladflingor. Och är sämst i världen på att veckohandla. För det sker inte, helt enkelt. Nåväl. Nått kul ska dom väll få ha!
 
Trevlig helg!

Det nya årets första söndag.

Hallå allihopa! Elin heter jag och jag har inte gått under jorden. Jag har legat på min soffa i tusen och en natt. Botat trasiga ögon och botat feber. Och sen har jag jobbat. Och varit svintrött givetvis. Känner mig som en tant i Vitae Pro reklamen med ömmande muskler och stela leder. Ungefär. Tokigheter!
 
Tur det är övergående!
 
Ikväll har jag samlat mod till att städa bort julen. Granen står inte längre grön och grann i stugan. Resten av lyan har jag lämnat ostädad kan man säga. Bör ta tag i saken imorgon innan dammråttorna får liv. 
Nåväl det är morgondagen det, inte nu. För nu är det tid för the big bang theory tills john blund hittar hit.
 
Peace out.

Men SEN kommer 2013 bli ett bra år!

Det är lite min grej att vara sjuk under nyårshelgen tror jag. Iallafall så är det andra året på raken. Nu har den här pesten hållt igång i tusen år känns det som. Feber, mindre feber, ingen feber, mera feber. Mycket feber igen. Ett äckligt inflammerat öga på det och ett halvtrögt ansike.
Vänstra halvan av ansiktet är i fas. Högra halvan ser pollendrabbat ut. Mysko.
 
Och jag blir alltid så himla trött, grinig och spyless när jag inte är i fas. Fast idag var nog de allra flesta ur fas på ett eller annat sätt. Och jag som spenderade gårdagen spiknykter fick alltså fira denna bakfyllans årsdag med att må lite halvers jag med. Må halvers av feber och ögoninflammation istället för av uttorkning och illamående. Kan ärligt säga att skillnaden inte är enorm, så det funkade liksom!
Det är ju viktigt att smälta in har jag hört.
 
Igår försökte jag smälta in med raketerna, alternativt ett fiskstimm.
Ögoninflammation eller ej, nyårsafton är den dagen på året då man faktiskt har en giltig anledning att krångla in sig i ett glitterfodral. Och jag hade faktiskt trevligt igår, och jag höll hela vägen till tolvslaget med hjälp av ett trevligt sällskap, alvedon och Dr. Pepper.
 
Avslutningsvis får jag önska er Ett gott nytt år, En god fortsättning och allt det där som hör till.
 
Happy new year!
Helt enkelt.
 
 

RSS 2.0