Johnny, la gente esta muy loca...

..är min mest använda fras för December månad skulle jag säga.
 
Nu är julen färdig för i år. Det var trevligt som vanligt! Och tackar Tomten med personal för alla finfina klappar! Och tackar mamma för maten! Köttbullarna i synnerhet. Älskart!
 
Jag tog död på julefriden redan i fredags när det var jobbardags igen. Och hela helgen. Idag var jag ledig och tänkte smyga mig ner på stan för att studera det där som kallas realisation. För att jag i mitt idiotiska sinne tänkte att "det är ändå måndag", och det borde vara lugnare idag. Det är nog den största tankemissen jag gjort i år får jag säga. Hur kan alla vara lediga? Och har dom för böverlen inte gjort bort all shopping i helgen? Jag har nämligen vittnesmål på att det var en hel del handel under den perioden. Himmel och pannkaka. Jag gick på HM och sen gav jag upp. Åkte till Maxi istället. Årets andra största tankemiss. 
Troligtvis är jag inte ensam om att bli extremt trött av att trängas. Men vi gör det ändå! Alla tillsammans eller inte alls!
 
Hur som haver. Här har vi ett litet axplock från julen och lite av vad den förde med sig!
Tack igen för alla klappar! Även för de som inte fastnade på bild dårå.
 
Om det finns någon på vår jord som tycker det är roligare med paket än Woody?
Svar: Nej. Det går inte ens.

"..Vilken fest asså!!"
 
 
Har ni någonsin sett en finare tekanna? På riktigt? För jag tror inte det!
 
Och den här filuren. Haha, jag älskar den! Den är så mjuk och fin och gör mig så glad!
 
Tack!
 
 
 

Snö och Afghanistan

Hejsan svejsan! Vad trevligt att vi har fått snö i vårat annars ganska så extremt mörka land så här års. Det gillar jag. Och just exakt den här mängden är helt lagom. Inte mer. För då försvinner den aldrig. Inte mindre för då är det inte ens värt liksom. Det är jobbigt att det är kallt men än så länge är jag positivt inställd till snön. Det blir ljusare. Det gillar jag.
 
 
Ett land som inte är så vansinnigt snöigt så här års är Afghanistan. Och kanske lite oväntad fakta om mig men jag är typ besatt av Afghanistan. Inte besatt på så vis att jag packar burkan vilken dag som helst och sticker dit, men djupt fascinerad. Jag har under de senaste fem åren säkerligen sett femhundra dokumentärer om just Afghanistan. Det är liksom konstant misär men ändå är många som medverkat i dokumentärerna typ ohälsosamt optimistiska. Speciellt i senaste, som jag såg i natt.
 
Jag vet inte vad det är. Jag tycker det är både sorgligt, obehagligt och helt upp å ner. Jag kanske är Rain Man eller något men jag måste uppdatera mig på den afghanska fronten lite titt som tätt. Men det kanske vänder snart. De kommande fem åren kanske jag byter spår och djupdyker lite i Senegal. Eller Finland för den delen.
 
Eller så skaffar jag ett liv.
Håller det lite öppet.

Schliten.

 
Buhu en sån magkatarr som landat i mitt system. Men jag är ju måttligt dum i huvudet så jag får nästan skylla mig själv att den förvärrats dagen till ära. Jag har bara, och då menar jag bara, ätit.. skit? Socker, fett och åter fett. Bra tänkt! Verkligen. Jag som typ har varit duktig så länge. Så börjar det onda smyga sig på. Och då går jag in i "ingenting spelar egentligen någon roll"-läge och fettar lös som om det inte fanns någon morgondag. Men snälla någon alltså. Det är så lätt att vara efterklok. Men man tycker ju att jag borde lärt mig av de femtioelva gångerna jag tidigare drabbats av efterklokhet. Icket!
 
Det blir en dag imorgon iallafall. Hoppas jag. Annars har jag tvättat håret i onödan. Hemska tanke.
Och på tal om att vara efterklok borde jag trycka i mig något som inte består av fett. Eller socker. Men exakt hur kul är det liksom?
 
Jaojao. Fortsatt trevlig helg! Ta en rejäl sovmorgon för mig också är ni vänliga. Jag kan göra detsamma för er på måndag. Rätt bra deal om ni frågar mig.
 
Tack. Hej.

Lite så

 
Vilken sinnessjukt lång dag det har varit. Och då har den ändå inte varit särskilt lång. Jag gav upp hoppet om att kvickna till samtidigt som solen gav upp hoppet och drog sig tillbaka. Runt två med andra ord. Men så är det ju en del dagar. Tur det kommer nya! 
 
Imorgon blir en sjukt spännande dag. Jag ska kliva upp så tidigt att det är inte klokt hur tidigt det är. Jag har mina misstankar om att en viss trötthet kommer att infinna sig i mitt sinne även imorgon. Men vem vet, jag kanske överraskar! Ibland gör jag det. Man ska aldrig riktigt veta vars man har sig själv liksom.
 
Hare!

Jag tänker rösta på Sheldon iallafall.

Nyval hör jag rykten om! Vad spännande. Det gör mig lite stressad. I senaste valet fick vi ju ändå se att 12,9% av de röstberättigade är.. idioter? Ja. Idioter är nog det snällaste ordet jag kan komma på för att beskriva den procentdelen av just idioter. Så jag inte går på för hårt och typ blir slagen med ett järnrör eller något. 
Och ja, jag tänker dra alla över samma kam. Varför inte, liksom.
Jag hoppas dock att 12 av dom 12,9 får något slags wake up call innan mars. Några rötägg får man ju räkna med liksom. Och man förlorar faktiskt ingenting (förutom hoppet) av att läsa lite längre än "stoppa invandringen".
 
Ja. Jösses. Det är ju fint att vi har demokrati. Och det är ju helt okej att lägga 12% någon annanstans om det blir läge att göra om och göra rätt. Vars spelar egentligen ingen roll. Men det är ju min åsikt det.
 
Hade!
(en sheldon räckte inte)
 

Alla gillar kakor

Nu är det ju så att jag inte kan ryska och vet därför inte vad dom säger men, som jag uppfattar situationen verkar dom inte nämnvärt bekymrade, eller ens förvånade, över att dom har en björn på väg in genom fönstret.
Dom är lite mer som "Hej och välkommen, gillar du kakor?"
 
 
Jomensåatte. Klipp och bilder är det jag roar mig med om kvällarna, och dagarna verkar det som. Det är så roligt. Man förstår knappt själv hur kul det kan vara när man är lite trött. Ja. Lite så.
 
Annars är det jobb på schemat idag. Mycket trevligt. 

RSS 2.0