Just saying

Semester. ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Torsdag.

Håller på att måla om mina sönderflagnade vita utemöbler. Det tar hemskt lång tid. Hade tänkt mig två färger till men minsta burken som gick att blanda till var på nästan en liter. Kändes lite maffigt att ha fyra liter färg för ett litet bord och två stolar. Så det fick bli två. Rosa och turkost. Inga konstigheter där. Allt här är rosa och turkost. Fick fel nyans på rosafärgen upptäckte jag när jag kom hem. Men det funkar ändå beslöt jag mig för. Absolut trevligare än vitt om ni skulle fråga mig.

Här är då bordet. Det är alltså inte färdigt än. Men snart! Kanske.
 
Och här är då Woody. Bara för att.
 

Ice bitte!

 
Klockan är sju och min termometer visar upp 30 tvärsäkra grader. Händer det ens? Här? Vars är vi? Vad håller vi på med? Min metod är att tänka några månader bakåt i tiden. Och alltså ja, jag föredrar det här framför det där. Alla gånger. Sju dagar i veckan. Alla veckor. Förutsatt att jag slipper jobba i hettan, haha. Men nu har jag helg. Och vad jag är lättad över det. Helt jävla slutkörd, men glad och lättad.
Tror nämligen jag hinner bli människa igen på två dagar. Har höga förhoppningar på det! Just för kvällen verkar det vara kört dock. Helt tokkört haha.
Men imorgon säger jag bara. 
Imorgon.
Jävlar vad jag inte ska hacka tomater imorgon.
Hur fab som helst.

Att svettas eller att icke svettas - det är frågan.

 
Dricker cola på läkarordination. Jag tog inte klass 2 varningen på allvar och man kan tydligen dö av värmeslag. Inte så många i min ålder som gör det förvisso men man kan! Chips och cola sa hon. Är ju inte stormförtjust i chips, strips däremot är jag lite väl förtjust i. Och att få tag på strips är sällan ett problem för sånna som mig. Sanslöst vilken tur jag har alltså. Fett, salt och socker i förebyggande syfte. Gårdagen var ju ganska vidrig så jag gör ogärna om det. If i say som så. Får väll bli en tjockis istället. Svårt att bestämma vilket jag föredrar.
 
Nej alltså det är så galet varmt. Galet varmt. Det får gärna vara varmt och soligt men som sagt - det är så galet jobbigt att jobba i den här galna värmen. Man blir ju helt slut femtio gånger så snabbt. Galet. Men nu är det bara imorgon kvar och sen är jag ledig två dagar. Galet så skönt det ska bli då! Känner mig något mör.
 
Sen är det en vecka kvar. Fem ynka arbetspass. Visserligen fördelat så att jag jobbar fram till söndag - givetvis. Men ändock! Längtar lite lätt.

Nedräkning och en katt.

Vet ni vad? Idag är det sjutton dagar kvar. Etta-sjua. 17. Sen får jag semester. 13 arbetspass kvar. Etta-trea.
Det börjar närma sig! Tacka fan för det säger jag. Imorgon går startskottet för dag 1 av 8 i sträck. Och sen är det ju bara fem kvar. FINT. Kommer gå fort! Förhoppningsvis.
 
Och ja, appropå ingenting. Här är min tillfälliga sambo. Sandras kisse. Hon är fin hon! 
 
Lite som Bagheera..
 
 

Woop-woop

Jag skulle kunna skriva en bok om hur mycket jag älskar solen alltså. Och hur mycket jag ogillar vintern. Jag är aningens personlighetsklyvd. Vinterdeppad och sommarpeppad. Ingen gillar ju vinterversionen direkt. Allra minst jag. Det är faktiskt jobbigt att vara så låg under så lång tid. HUVVA. Får obehagskänslor bara jag tänker på det! Känner mig lite som Niclas Wahlgren i den där vitae pro reklamen. Fast det är sommar som funkar för mig. Ja, gud vad jag jämför mig med videoklipp nu för tiden haha. Men det är väll så det sägs - ett youtubeklipp säger mer än tusen ord? Eller? Nåväl, nåväl. Det funkar för mig.
 
 
I helgen har jag stekt mig till en bränd hårbotten. Hur fan är det tänkt att man inte ska bränna hårbotten? Jag gör det v-a-r-j-e år. Längst fram i pannan. Som en röd liten keps. Sjukt snyggt. Hängde med Jessica och Miranda till beachen idag och bättrade på kepsbrännan. Gick ba fint. Det roligaste är ju att det är som att man har extremt mycket mjäll när det flagnar sen. Sjukt hett.
 
Blala.
 
Peace out.

Don't stop me now

 
Nu har jag jobbat non-stop sen mitten på förra veckan. En miljard dagar i bastuvärme och en allt mer efterbliven hjärna. De sista dagarna har jag känt mig ungefär som hamstern i filmen ovan, han som bara slungas runt-runt-runt. Lite sådär att man inte riktigt vet vad man håller på med - men man gör det ändå. Haha.
 
Nu: helg.
Jag: nöjd. 
 

Jag är här nu.

Nu har sommaren kommit och jag vill verkligen att den ska stanna kvar. Det är förbaskat varmt och gött. Lite väl varmt för att jobba kan jag känna. Min hjärna är ur funktion och jag har svårt att bygga meningar. Det blir bara ord liksom. Men klagar absolut inte. Bara konstaterar - det är jävligt varmt. Okej klagar lite på att jobba i värmen. Men den som inte gör det är ju inte fullt frisk. Också ett konstaterande. 
 
I helgen är jag ledig. Jamen jag vet - hur trevligt som helst. Om det inte regnar hela helgen. Då blir jag typ ledsen.
På riktigt. Verkligen.
 
Såatte. Ja.
En dusch på det kanske?

Är det här det är party?

 
Idag var det kalasdag! Alltid trevligt med kalas måste jag säga! Och sen är ju födelsedagsbarnet ganska jätteduktig på att baka! Så där så att det blir fint dessutom. Ingen dum talang. Kanontrevligt. Och vädret har ju varit väldigt trevligt idag också! Vilken trevlig dag kort sagt. Tänk vilken kontrast från igår. Vilken otrevlig dag det var haha.
 
Min mage är lite halvotrevlig och gör rätt ont, för sån blir jag när jag tappar karaktären och äter allt. Men vad tusan. A little party never killed nobody. Så länge det inte sker dagligen. Då dör samtliga i min omgivning också haha. 
Antar att ni tackar för informationen.
 
 
Nu: återgå till solsidan. Säsong två. Det är så fantastiskt trevligt.
Adjöss.

RSS 2.0