Yrar

Söndag. Tack och lov så är festligheterna över för denna gång. Jag hade en segerfests epicenter tre meter under min huvudkudde inatt. Jomen det går bra. Jag är inte den som är den. Jag blir bara så obarmhärtigt dysfunktionell av för lite sömn. Gärna i kombination med lite för mycket jobb. För jag har minsann inte varit på några festligheter i helgen. Nejdå, nejdå. Jag har jobbat. En bra sak med det, förutom den ekonomiska biten, är att jag iallafall inte har blivit solbränd! För det hade jag garanterat blivit annars. 
 
Nu är det jättemycket läggdags. Imorgon är det måndag igen. Fem dagar kvar till helg.
Känns görbart.
Natti!
 
 

jordiga röda farbröder

Fredag var det här. Jag är typ glad att solen gått i moln och det ser ut att bli regn. Det stillar mitt sug att gå ut och leva något slags high life. Det vankas jobbhelg, brännbollsyra och lön. Kan bli hur svettigt som helst eller inte alls. Återstår att se. Bäst att förbereda sig i vilket fall som. Med så ogalna aktiviteter som möjligt.
Jag har entrat mjukisbrallorna, bubblat vatten och frossar i jordgubbar. Mitt bidrag till fredagskvällen. Kunde vart både sämre och bättre. Lagom är alltid lagom liksom.
 
 

Då som nu för alltid.

Tjena bloggen. What is up?
 
Jag är här igen! Woho osv.
Tillbaka på banan igen efter att ha snittats upp och sytts ihop igen och typ levt som en 200åring en tag. För sånt är det här året. Jag har tagit orimligt mycket blodprover i år och jag kan inte med ord beskriva hur vidrigt jag tycker det är. Så jag tänker inte ens försöka. För fler ska det bli. Men det är ett senare problem.
Jag kan även meddela att jag blir orimligt låg av att Kent släppt sitt sista album någonsin. Det är så sorgligt att det knappt är klokt. Kent är brillianta och inte emo. Faktiskt.

Fast vet ni vad (ja, det gör ni för ni är varken blind eller dum), det börjar sakta men säkert bli sommar igen! Det glädjer mig, ja, orimligt mycket. Jag skulle kunna promenera mig igenom hela dagarna när det är så här fint väder. Förutsatt att jag har sällskap eller hela hörlurar. Det är fantastiskt trevligt att det är ljust. Och inte kallt. Så skönt.
Javisst! 
 
Det var det jag hade att säga idag.  
Hare!
/Undertecknad på väg ut för en nattlig promenad. Därav mössan. 
 

RSS 2.0