Nytt år betyder nytt år.

Jag behövde slå på nyhetsmorgon för att koppla att det var nyår idag. Alleredan. Visste ju det egentligen men glömmer lätt bort saker. Särskillt om jag är trött. Vilket jag alltid är när jag vaknar. Jämt egentligen. Det blir nog bra. En dos snö har anlänt. Det är ju typiskt egentligen. På nyår får det ju med fördel vara svart och molnfritt. Som det har varit typ länge. Då ser man ju raketerna! Men dom hörs ju iallafall, även om det är molnigt. Bra för nyårsfeelingen. 
 
Idag är en rätt så ovanlig nyårsafton för mig ändå! För det första är jag inte sjuk, vilket jag varit de senaste två åren, och för det andra så jobbar jag inte imorgon, vilket jag gjort de senaste fyra åren. Plötsligt händer det, som man säger. Blir kanske rent utav en liten skål ikväll med andra ord! 
 
Jag har iallafall förberett mig på en liten skål genom att besöka systemet. Long time no see. Jag var inte ensam där direkt. Och kände mig som en alkis som gladeligen ställer sig i kö för att ta sig in på systemet. Och utplockat var det minsann. Och folk överallt. Jag lyckades pressa in mig i ett hörn och greppade tag i det som stog närmast. Det blir en färgglad nyår utan pilsner. Bland annat med smak av ingefära och glitter. Blir nog bra det!
 
God fortsättning, gott slut och gott nytt år!
Herrå.
 
 

Summan av kardemumman

och för att det är det roligaste jag sett på länge.
 
Så kul har jag det!
Fast jag har ju firat jul och sånt och det är kul. Tomten var snäll. Tack till alla hans hjälpredor. Och ätit massor har jag gjort! Mådde så illa att jag trodde jag skulle dö i onsdags kväll. Då har man tryckt i sig lagom! Svårt det där när man älskar allt på julbordet lite för mycket. Alla barnfavoriter iallafall! Skinka, köttbullar, korv och lax. Och potatis såklart. Sen är jag nöjd. Lite sylta på det också förresten. Men inga slibbiga sillar och inga snapsar tack. 
 
Och nu är jag trött. Ovanligt va? Måste ju vara något fel på mig.
Godnatt.

Dan före dan före dan före dopparedan

 
Alltså aj. Mitt huvud. Vad. Det. Gör. Ont. Haft ont precis hela dagen och inget hjälper. BAJS.
Försov mig gjorde jag också! Och så hade låset på cykeln frusit igen så jag inte ens fick in nyckeln. Jag har ju haft roligare mornar..! Men det löste sig. "Bara" 40 minuter sen. Nåväl. Det gick ändå. Tiden gick stört fort idag iallafall. Inte en lugn stund. Inte ens en halvlugn stund. Skönt är det så länge tiden går fort! Annars är det ju bara överjävligt.
 
Imorgon och på måndag kvar att ta sig igenom bara. Sen är det jul. Igen.
 
Och ja. Så har jag en katt inneboende för tillfället som ligger och tar en raggardusch brevid mig as we speak. Igår skapade vi kaos. Ett vattenglas, en nysning och en fräsning låg till grunden för det kaoset. Det var kul minsann! Idag är vi vänner igen. Inga större kat(t)astrofer än alltså! Så till Sandra - hon verkar må fint! ;)
 
Nu är det hur som haver hög tid för att slå på en lämplig film att somna till. 
Är ju en dag imorgon också, som vanligt.
 
Godnatt.

Min nya måndagsrutin.

 
Den här dagen var ganska så lika som förra måndagen må jag säga. Jag var ledig men jobbade. Bägge daganra toktidiga. Och idag, precis som förra måndagen har jag sovit över fem timmar sen jag kom hem. Två stycken mycket värda dagar. Och idag, precis som förra måndagen hade jag tänkt göra massa grejer för jag ligger liksom efter med precis allt. Men så sover jag istället. Det går inte ens att kontrollera. Det är nästan obehagligt. Jag sätter mig ner sen slocknar jag. Så vaknar jag till och tänker nu får jag sätta igång med något så jag vaknar till, och så känner man liksom hur man försvinner. Sjukt konstig känsla. Uppenbarligen så fixar jag inte att kicka igång dagen fem på morgonen. Det verkar ingen annan heller göra för jag mötte inte en själ på väg till jobbet imorse och kände mig som världens ensamaste ungefär. Snön lyser vit på taken. Endast Elin är vaken.

Nu lyser snön inte längre vit på taken, men dagens sömnmarathon kan nog se till att det även inatt endast är Elin som är vaken.
 
Förra måndagen sov jag hela natten också (helt sjukt). Ikväll känns det dock annorlunda. Himla spännande.
 
Stay tuned..
& Peace out.

Säg: AAAA

 
Spanade in bildspelet från det där nya rock-haket i stan på VK. Det såg ju väldigt fint ut men dom där pissoarerna alltså. Är det ändå inte ganska sunkigt? Och lite too much? Varför skulle man vilja kissa i en mun? Och tycker man det känns fullt naturligt så är man ju sjuk på något vis. Äcklig, liksom. 
 
Ej diskuterbart. Det bara är så.

Chop me up.

 
Jag är faktiskt bara trött och jag jobbar hela tiden. Har liksom inte haft någon inspo till att uppdatera universum om att jag ätit spagetti med spagetti fem dagar i rad. Tycker pasta är sjukt tråkig mat dessutom. Men jag måste äta varm mat när det är kallt. Annars fryser jag så det gör ont på riktigt. Väldigt jobbigt faktiskt. Livet är hårt och hungern är stor.
 
Till helgen är jag ledig iallafall, om allt går som det ska, och då tänkte jag försöka handla julklappar. På en lördag, ja. Korrekt. Jag är aldrig på stan på lördagar för att jag inte pallar trycket. Och nu ska jag dit mitt i julkaoset. Lycka till med det vill jag önska mig själv. Kommer mest troligt få psykbryt och ge upp. Jag tycker ju då mest folk är totala stolpskott i sånna situationer. 
 
Praktexempel i dagens coopkö:
Jag ställer mig i den kortaste kön, vilket man så klart aldrig ska göra för den tar alltid längst tid. Dumt av mig. Nåväl. I kassan står en tantajäkel och håller ett kvitto upptryckt i kassörens nylle och viftar med någon asäcklig grönsak med andra handen. För si på den rackaren skulle hon minsann ha fem kronors rabatt som hon inte fått. Och killen i kassan säger att rabatten gäller för någon annan outtalbar grönsak men hon är säker på att skylten satt under den som hon har köpt. Hon blir erbjuden att returnera grönsaken men det ska hon då minsann inte göra. Hon ska ba ha sina fem spänn för rätt ska va rätt! och näsan i vädret. Först handlar man alltså mat för över tvåtusen spänn och sen gnäller man över fem svenska jävla riksdaler. Och det såg inte riktigt ut som att hon och hennes gubbe hade det sådär fruktansvärt dåligt ställt att fem spänn skulle göra enorm skillnad vid månadens slut. If i say som så. Dom blev omdirigerade till kundtjänsten för fortsatt argumentation iallafall. Tack för det.
 
Fattar inte hur folk på riktigt orkar ta varje strid. Och så julhandeln nu dårå. Då är dom fanemig överallt. 
Krälat ut ur sina gömmor. Jaadå.
 
Det går så bra så!
Serenity now - insanity later.
 
Hare.

RSS 2.0